Ποντάρισμα στη Γαλλία!

Ποντάρισμα στη Γαλλία!

Η Ligue 2 είναι και πάλι στο προσκήνιο προκειμένου να βρούμε τα παιχνίδια που θα μας στείλουν ταμείο με καλά κέρδη.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα δεύτερης κατηγορίας στην Ευρώπη είναι παραδοσιακά η Ligue 2, η οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον και τα ματς της μπορούν να σε στείλουν εύκολα στον «κουβά» καθώς είναι αμφίρροπα. Παρά το ρίσκο όμως τα ματς αξίζουν να ασχοληθούμε με αυτά και θα το πράξουμε για να βρούμε το δρόμο για το ταμείο που είναι και το ζητούμενο της στήλης μας άλλωστε.

Θα ξεκινήσουμε την ανάλυση μας από το ματς της Γκρενόμπλ με την Σατόρου, όπου οι γηπεδούχοι έχουν κάποια αρνητικά αποτελέσματα τελευταία, τα οποία ωστόσο θέλουν να τα αφήσουν πίσω τους και να προχωρήσουν καθώς δεν θέλουν από τόσο νωρίς να μείνουν εκτός του βασικού τους στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έμειναν την περασμένη αγωνιστική στο 1-1 με τον Ρεντ Στάρ και θέλουν και αυτοί με τη σειρά τους να επιστρέψουν στη νίκη. Αναμένεται να γίνει ένα κλειστό ματς με τον νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες όπως όλα δείχνουν και τον άσο να πληρώνει καλά και να τον επιλέγουμε για το δελτίο μας.

Από εκεί και πέρα μια άλλη καλή λύση για να συμπληρώσουμε τη δυάδα είναι το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στον αγώνα της Μπρεστ με την Χάβρη που πληρώνει 1,88 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Η πρότασή μας:
ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ - ΣΑΤΟΡΟΥ 1 1,83
ΜΠΡΕΣΤ - ΧΑΒΡΗ G/G 1,88Formula 1: Πένθος στη Renault για τον Ζαμπουίγ
Formula 1: Πένθος στη Renault για τον Ζαμπουίγ
Κοντά στην επιστροφή στην Κορέα ο Ουί-Τζο
Κοντά στην επιστροφή στην Κορέα ο Ουί-Τζο
Γκέτεμποργκ: Πρώτη θέση για τον Τεντόγλου με άλμα στα 8,12
Γκέτεμποργκ: Πρώτη θέση για τον Τεντόγλου με άλμα στα 8,12
Ολυμπιακός: Θέλει τον Λοβέρα η Ροζάριο Σεντράλ
Ολυμπιακός: Θέλει τον Λοβέρα η Ροζάριο Σεντράλ