Η δίψα του Άγιαξ για τους ομίλους

Η δίψα του Άγιαξ για τους ομίλους

Ο Αγιαξ έπαιξε τελευταία φορά σε ομίλους του Champions League το 2014/15, θέλει να επιστρέψει εκεί και έχει το προβάδισμα κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Αμφίρροπο ζευγάρι το Γιουνγκ Μπόις-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με πολλές πιθανότητες να ανοίξει το σκοράρισμα.

Ο Αγιαξ επιδιώκει την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League μετά τη σεζόν 2014/15, τέσσερα χρόνια χωρίς «σεντόνι» είναι πολλά για την ιστορική ολλανδική ομάδα, φέτος οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι εξαιρετικές, προς αυτήν την κατεύθυνση. Στους δύο προηγούμενους γύρους πέρασε άνετα το εμπόδιο της Στουρμ Γκρατς (2-0, 3-1) και της Σταντάρ Λιέγης (2-2, 3-0), έχει το πλεονέκτημα κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Οι Ουκρανοί με όπλο την άμυνα έχουν κάνει το 4/4 στο πρωτάθλημά τους, όλες οι νίκες με 1-0, ενώ στο Champions League η Ντιναμό απέκλεισε τη Σλάβια Πράγας σχετικά εύκολα (1-1, 2-0). Αλλά κόντρα στον Αγιαξ το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει, οι Ολλανδοί στην έδρα τους βρίσκουν επιθετικό ρυθμό και «πνίγουν» τον αντίπαλο. Προβάδισμα στον άσο του Αγιαξ, σε απόδοση 1,45 στον ΟΠΑΠ.

Στη Βέρνη η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι. Η Γιουνγκ Μπόις κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελβετία μετά από 32 χρόνια, σπάζοντας την κυριαρχία της Βασιλείας και στη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει εξίσου δυνατά, με 4/4 νίκες και πλούσια επιθετική παραγωγή. Από την πλευρά της η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει δώσει ήδη δύο προκριματικούς γύρους, απέκλεισε με άνεση τις Χάποελ Μπέερ-Σεβά (5-0, 2-2) και Αστάνα (2-0, 1-0) και ποντάρει στην επιστροφή στους ομίλους του Champions League, μετά το περσινό διάλειμμα. Δύο ομάδες με επιθετικό ταλέντο και χωρίς σκοπιμότητα, μπορούν να προσφέρουν το Over 2,5 σε τιμή 1,60 στον ΟΠΑΠ.

Η πρότασή μας:
(22:00): ΑΓΙΑΞ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: 1 (1,45)
(22:00): ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Over 2,5 (1,60)



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved