Θα γυρίσει με πρόκριση ο ΠΑΟΚ από τη Ρωσία;

Θα γυρίσει με πρόκριση ο ΠΑΟΚ από τη Ρωσία;

Περισσότερα από 130 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League και του Europa League από το Πάμε Στοίχημα

Ένα βήμα πριν την πρόκριση στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League, που θα τον φέρει μία ανάσα πριν τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Την Τρίτη, 14 Αυγούστου, στις 20:30, θα δώσει τη μάχη του στη Ρωσία απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας, μετά τη μεγάλη ανατροπή και το τελικό 3-2 στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα. Η Σπαρτάκ Μόσχας έχει αποδείξει την ποιότητά της και τις δυνατότητές τις ως ομάδα και το έργο του ΠΑΟΚ στην έδρα της αναμένεται δύσκολο.

Ο πρώτος αγώνας είχε προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, καθώς ο ΠΑΟΚ κατάφερε με τρία γκολ  στο πρώτο ημίχρονο, μέσα σε λίγα λεπτά, να ανατρέψει το εις βάρος του 0-2, που είχε «παγώσει» το γήπεδο της Τούμπας.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει τρία συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα στη Ρωσία:

  • Ο Πέλκας να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ να προκριθεί
  • Ο ΠΑΟΚ να σκοράρει πρώτος και τελικό αποτέλεσμα ισοπαλία, Over 3,5 κόρνερ για τον ΠΑΟΚ στον αγώνα και λεπτό πρώτου γκολ 1’-20’
  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, Οver 10,5 κόρνερ στον αγώνα, ένα ή δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Πιο εύκολο αναμένεται το έργο του Ολυμπιακού, καθώς στο πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρου του Europa League στο γήπεδο Καραϊσκάκη είχε επικρατήσει με 4-0 της Λουκέρνης. Ο επαναληπτικός αγώνας στην Ελβετία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 16 Αυγούστου, στις 20:30.

Για τον αγώνα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει τρία συνδυαστικά στοιχήματα:

  • Ο Χριστοδουλόπουλος να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, ο Ολυμπιακός να κερδίσει τα περισσότερα κόρνερ στον αγώνα, 3+ γκολ για τον Ολυμπιακό συνολικά
  • Ο Ολυμπιακός να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, 3+ κόρνερ για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός να σκοράρει πρώτος στο πρώτο ημίχρονο
  • Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν και Οver 2,5 , Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα και λεπτό πρώτου γκολ 1’-20’

Και για τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους. 

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το λεπτό του πρώτου γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν πλέον και τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για αγώνες που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και σε live αγώνες.


O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved