Θα κάνει την έκπληξη και στον τελικό η Κροατία;

Θα κάνει την έκπληξη και στον τελικό η Κροατία;

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και το «2-0 και Έληξε» στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γαλλίας-Κροατίας

«Έσπασαν» καρδιές στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Αγγλία προηγήθηκε νωρίς, στο πέμπτο λεπτό, με τον Τρίπιερ, όμως η Κροατία ισοφάρισε στο 68’ με τον Πέρισιτς κι έστειλε το ματς στην παράταση. Αυτή τη φορά όμως δεν χρειάστηκε τα πέναλτι, όπως στους δύο προηγούμενους νοκ άουτ αγώνες της, με τη Δανία και τη Ρωσία, για να πάρει την πρόκριση. Με το γκολ του Μάντζουκιτς στο 109’ έκανε την ανατροπή, κέρδισε με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Θα κάνει την έκπληξη και στον τελικό η Κροατία ή θα επικρατήσει το φαβορί, η Γαλλία, κατακτώντας για δεύτερη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο;

Οι δύο φιναλίστ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το 1998. Είχαν συναντηθεί στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Γαλλία, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε με 2-1 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου κέρδισε με 3-0 τη Βραζιλία. Πανηγύρισε το πρώτο της και μοναδικό έως τώρα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Κροατία κέρδισε στον μικρό τελικό με 2-1 την Ολλανδία και πήρε την τρίτη θέση. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία της σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήδη, όμως έχει κάνει την υπέρβαση, με την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Θα πάρουν πίσω τα χρήματα αν η ομάδα τους ηττηθεί στα πέναλτι

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και το  «2-0 και Έληξε», για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 18:00, στη Μόσχα, αλλά και τον μικρό, που θα γίνει μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο, στις 17:00, στην Αγία Πετρούπολη, ανάμεσα στο Βέλγιο και την Αγγλία.

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, όσοι ποντάρουν στον μεγάλο τελικό, στην ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο και στον μικρό, στην ομάδα που κατακτήσει την τρίτη θέση, θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους ηττηθεί στα πέναλτι.

Τέσσερις φορές, το Πάμε Στοίχημα, έχει δώσει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που είδαν τις ομάδες τους να χάνουν στα πέναλτι. Στη φάση των «16», αποκλείστηκαν στα πέναλτι, η Ισπανία από τη Ρωσία, η Δανία από την Κροατία και η Κολομβία από την Αγγλία και στα προημιτελικά η Ρωσία από την Κροατία.

Κερδίζουν το στοίχημα αν η ομάδα τους προηγηθεί με 2-0

Στους δύο τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Πάμε Στοίχημα, προσφέρει και το «2-0 και Έληξε». Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές έχουν συνολικά, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για να ποντάρουν στον μεγάλο και τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια τους.

Πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται, μεταξύ άλλων, για τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved