Ευρωπαϊκές «μάχες» για τον μεγάλο τελικό
fifa.com

Ευρωπαϊκές «μάχες» για τον μεγάλο τελικό

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και το «2-0 και Έληξε» στους δύο ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Κροατία και η Αγγλία, διεκδικούν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Γαλλία και η Αγγλία το έχουν κατακτήσει από μία φορά. Το Βέλγιο και η Κροατία έχουν φτάσει έως τον μικρό τελικό και φιλοδοξούν να πάρουν για πρώτη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μεγάλες «μάχες» θα γίνουν για τα δύο εισιτήρια του μεγάλου τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακής 15 Ιουλίου. Οι ηττημένες ομάδες των δύο ημιτελικών, θα παίξουν μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 14 Ιουλίου, στον μικρό τελικό, για την τρίτη θέση.

Ο πρώτος ημιτελικός, ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο, θα διεξαχθεί σήμερα, στις 21:00, στην Αγία Πετρούπολη και ο δεύτερος, μεταξύ της Κροατίας και της Αγγλίας, θα γίνει αύριο, στις 21:00, στη Μόσχα.

Αμφίρροπα είναι και τα δύο ζευγάρια και υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις. Θα κριθούν στην κανονική διάρκεια, στην παράταση ή στα πέναλτι τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό;

Τέσσερις φορές επέστρεψε τα χρήματα σε αποκλεισμούς στα πέναλτι

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ δεν έχουν λόγο να ανησυχούν αν οι ημιτελικοί οδηγηθούν στα πέναλτι. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και στους δύο ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όσοι ποντάρουν στην ομάδα που θα προκριθεί, θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι.

Τέσσερις φορές, το Πάμε Στοίχημα, έχει δώσει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που είδαν τις ομάδες τους να χάνουν την πρόκριση στα πέναλτι. Στη φάση των «16», αποκλείστηκαν στα πέναλτι, η Ισπανία από τη Ρωσία, η Δανία από την Κροατία και η Κολομβία από την Αγγλία και στα προημιτελικά η Ρωσία από την Κροατία.

Κερδίζουν το στοίχημα αν η ομάδα τους προηγηθεί με 2-0

Στους δύο ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Πάμε Στοίχημα, προσφέρει και το «2-0 και Έληξε». Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Μία από τις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά, το Βέλγιο, έκανε την ανατροπή, στη φάση των «16», κόντρα στην Ιαπωνία. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 και τελικά κέρδισε με 3-2. Το Πάμε Στοίχημα πλήρωσε όχι μόνο τους παίκτες που πόνταραν στη νίκη του Βελγίου, αλλά και όσους επέλεξαν τη νίκη της Ιαπωνίας, παρά την ήττα της με 3-2, αφού προηγήθηκε με 2-0.

Ποια ομάδα θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ;

Περισσότερες από 200  στοιχηματικές επιλογές έχουν συνολικά, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για να ποντάρουν στους δύο ημιτελικούς, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια τους.

Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο.



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved