Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Κυνηγώντας τα δύο γκολ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Κυνηγώντας τα δύο γκολ

Η Γερμανία έμεινε ζωντανή με το γκολ του Κρόος στο 95’ κόντρα στη Σουηδία, με νίκη με δύο γκολ επί της Νότιας Κορέας είναι σίγουρα στην επόμενη φάση, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα του «τελικού» μεταξύ του Μεξικού και της Σουηδίας.

Η Γερμανία έδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ, η παγκόσμια πρωταθλήτρια με γκολ του Τόνι Κρόος στο 95’ επικράτησε 2-1 της Σουηδίας και βγήκε από τον… «τάφο», αν έμενε στην ισοπαλία θα ήταν με το ενάμισι πόδι εκτός συνέχειας Μουντιάλ. Και πλέον στον αγώνα με τη Νότια Κορέα έχει την τύχη στα χέρια της, αν επικρατήσει με διαφορά δύο τερμάτων προκρίνεται σίγουρα στην επόμενη φάση, «αδιαφορώντας» για το αποτέλεσμα του Μεξικό-Σουηδία.

Η Νότια Κορέα έχει κάποιες μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση αλλά στην ουσία κυνηγά κάτι πολύ δύσκολο, να νικήσει και ταυτόχρονα να ηττηθεί η Σουηδία από το Μεξικό, με μία νίκη από τις δύο να είναι με διαφορά δύο γκολ. Η Γερμανία είναι ανώτερη και μπορεί να ανεβάσει το σκοράρισμά της, ποντάρουμε στην επικράτησή της με διαφορά δύο γκολ και άνω, στο 1,48 η συγκεκριμένη απόδοση στον ΟΠΑΠ.

Μεξικό και Σουηδία αναμετρώνται στον «τελικό» του ομίλου, το δραματικό 2-1 της Γερμανίας στην προηγούμενη αγωνιστική περιέπλεξε τα σενάρια. Το Μεξικό με νίκη ή ισοπαλία προκρίνεται και ως πρώτο, με ήττα μπαίνει σε κίνδυνο καθώς αν κερδίσει η Γερμανία τη Νότιο Κορέα η πρόκριση θα κριθεί στην τριπλή ισοβαθμία και τη γενική διαφορά τερμάτων.

Οι Σουηδοί από την πλευρά τους προκρίνονται με νίκη, καθώς θα ευνοηθούν σε όποια ισοβαθμία υπάρξει στους 6 βαθμούς. Το Μεξικό πάντως έχει αφήσει πολύ καλύτερες εντυπώσεις στα δύο πρώτα παιχνίδια του γκρουπ, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο με άξονες τους εξαιρετικούς Λοσάνο, Γκουαρδάδο, Κάρλος Βέλα και Ερνάντες. Η ποιοτική διαφορά με τη Σουηδία είναι εμφανής και θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στο Μεξικό για τον άσο του 2,15 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(17:00): Ν. ΚΟΡΕΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 2 (+1 Ν. Κορέα) (1,48)
(17:00): ΜΕΞΙΚΟ – ΣΟΥΗΔΙΑ: 1 (2,15)



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved