Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Ποντάρισμα σε Μανέ, Φαλκάο

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Ποντάρισμα σε Μανέ, Φαλκάο

Δυο από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της διοργάνωσης θα ρίξουμε το βάρος μας στο σημερινό μας δελτίο.

Η δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου φτάνει στο τέλος της με τα εισιτήρια να έχουν τσεκαριστεί σε μεγάλο βαθμό. Ένας ανοικτός όμιλος της διοργάνωσης είναι ο 8ος μετά και τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής όπου ήρθαν τα ανάποδα. Θα ξεκινήσουμε τις επιλογές μας από το ματς των δυο χαμένων των πρώτων αγωνιστικών, με την Πολωνία να αντιμετωπίζει την Κολομβία με τις δυο ομάδες να έχουν την ποιότητα να μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Δεν είναι στην καλύτερη τους ψυχολογία αλλά η διοργάνωση δεν επιτρέπει να πάρουν πολύ χρόνο για να το ξεπεράσουν. Η Κολομβία έχει μεγάλη ποιότητα και θα επιδιώξει να πετύχει πολλά γκολ για να πάρει τη νίκη. Μια πολύ καλή επιλογή για την Κολομβία είναι να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Στον ΟΠΑΠ αυτή την επιλογή τη συναντάμε σε απόδοση 1.60 και θα είναι στο δελτίο μας.

Και από αυτό το ματς θα πάμε στον αγώνα της Ιαπωνίας, με τη Σενεγάλη, όπου ο Μανέ της Λίβερπουλ είναι το αστέρι της ομάδας και θα επιδιώξει να σκοράρει κόντρα στην καλή άμυνα της Ιαπωνίας. Ο Μανέ είναι σε απόδοση 1.80 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και θα το ποντάρουμε.

Η πρότασή μας:
ΙΑΠΩΝΙΑ - ΣΕΝΕΓΑΛΗ Μανέ (anytime σκόρερ) 1,80
ΠΟΛΩΝΙΑ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ Φαλκάο (anytime σκόρερ) 1,60



Προπονήθηκε στην John Cain Arena ο Παναθηναϊκός (pics, vids)
Προπονήθηκε στην John Cain Arena ο Παναθηναϊκός (pics, vids)
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση» (vid)
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση» (vid)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)