Μπαίνουν γκολ στο ντέρμπι

Μπαίνουν γκολ στο ντέρμπι

Βέρντερ και Αμβούργο μάχονται στο μεγάλο ντέρμπι του γερμανικού βορρά, παίζουν για τη ζωή τους και θα ρισκάρουν. Η Μπενεβέντο χωρίς άγχος θα ψάξει ένα γκολ στο Μιλάνο κόντρα στην Ιντερ.

Δυνατό ντέρμπι στο γερμανικό βορρά μεταξύ της Βέρντερ Βρέμης και του Αμβούργου. Ομάδες με ιστορία και τίτλους στο παρελθόν, έχουν πέσει στη μετριότητα τα τελευταία χρόνια και βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Για την πιο ποιοτική Βέρντερ τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, σε αγωνιστικό επίπεδο, αν και στο τελευταίο ματς μετά από κακή εμφάνιση ηττήθηκε 1-0 από τη Φράιμπουργκ. Για το ιστορικό Αμβούργο η κατάσταση είναι δραματική, η ομάδα του Μπερντ Χόλερμπαχ μετρά δέκα ματς χωρίς νίκη, είναι στο -7 από τις θέσεις της παραμονής και το παιχνίδι με τη Βέρντερ είναι τελικός. Αν ηττηθεί τότε ο υποβιβασμός θα είναι πολύ κοντά, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του. Για αυτό και η εκτίμηση είναι ότι οι δύο ομάδες θα πάρουν ρίσκα και θα παίξουν ανοιχτά, επιβεβαιώνοντας το 1,80 του Over 2,5 στον ΟΠΑΠ.

Στην Ιταλία η Ιντερ συνεχίζει να κινείται στη μετριότητα, είχε σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη, επικράτησε με το ζόρι 2-1 της Μπολόνια και αμέσως επέστρεψε στις αρνητικές εμφανίσεις χάνοντας 2-0 από την Τζένοα. Εμφανίζει αμυντικά κενά, χωρίς τον καλύτερο στόπερ της Μιράντα, ενώ το κλίμα στο εσωτερικό της δεν είναι καλό. Η ουραγός Μπενεβέντο, που μόνο με θαύμα θα σώσει την κατηγορία, παίζει ανοιχτά στα τελευταία παιχνίδια μην έχοντας να χάσει τίποτα. Πέτυχε δύο γκολ στο «Ολίμπικο» κόντρα στη Ρόμα, στην ήττα με 5-2, κατόπιν επικράτησε 3-2 της Κροτόνε, εμφανίζοντας ξεχασμένες επιθετικές αρετές. Για αυτό και θα ψάξουμε το ρίσκο του να σκοράρει στο Μιλάνο, το G/G βρίσκεται σε απόδοση 1,88 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:30): ΒΕΡΝΤΕΡ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Over 2,5 (1,80)
(21:45): ΙΝΤΕΡ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: G/G (1,88)



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved