Ουκρανικό προβάδισμα

Ουκρανικό προβάδισμα

Ολοκληρώνεται το παζλ των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Προσεκτική λογική στο Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ελαφρύ φαβορί η Σαχτάρ στην αναμέτρηση με τη Ρόμα.

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την αγγλική ομάδα να είναι ελαφρύ φαβορί στις αποδόσεις, το διπλό βρίσκεται στο 2,35. Όμως η Σεβίλλη στην έδρα της είναι άλλη ομάδα και από την άλλη πλευρά ο Ζοσέ Μουρίνιο, ειδικά όταν πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη, παίρνει ελάχιστα ρίσκα, προτιμά να είναι προσεκτικός ανασταλτικά και δεν πρόκειται να ανοίξει το ρυθμό του αγώνα. Θα είναι οριακό ματς, με αρκετή ισοπαλία, παίρνουμε το ρίσκο του λογικού εύρους των 2-3 γκολ σε απόδοση 1,70 στον ΟΠΑΠ.

Στο ουδέτερο Χάρκοβο η Σαχτάρ Ντόνετσκ φιλοξενεί τη Ρόμα, η ουκρανική ομάδα έχει το ντεζαβαντάζ να προέρχεται από χειμερινή διακοπή και απραξία δύο μηνών, ωστόσο πρόκειται για ποιοτικό σύνολο, που κατάφερε να αποκλείσει τη Νάπολι και να κερδίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στους ομίλους. Και η Σαχτάρ έχει το πλεονέκτημα να υποδέχεται τη Ρόμα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες με πολύ κρύο, η ιταλική ομάδα δεν είναι συνηθισμένη σε αυτές. Θα πάρουμε το ρίσκο στον άσο της Σαχτάρ, σε απόδοση 2,35 στον ΟΠΑΠ.

Η πρότασή μας:
(21:45): ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.: 2-3 γκολ (1,70)
(21:45): ΣΑΧΤΑΡ - ΡΟΜΑ: 1 (2,35)



Ρεμπρόφ για Παναθηναϊκό: «Όλα είναι φήμες, έχω ενεργό συμβόλαιο»
Ρεμπρόφ για Παναθηναϊκό: «Όλα είναι φήμες, έχω ενεργό συμβόλαιο»
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα
Champions League: Γι’ αυτό ακυρώθηκε η κόκκινη στον Ταρέμι - Η ανάλυση της UEFA
Champions League: Γι’ αυτό ακυρώθηκε η κόκκινη στον Ταρέμι - Η ανάλυση της UEFA
Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο σύλλογός μου»
Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο σύλλογός μου»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved