Στηρίζουμε τους γηπεδούχους

Στηρίζουμε τους γηπεδούχους

Σαφώς καλύτερη ομάδα από τον Άρη διαθέτει η Μπεσίκτας και θα ποντάρουμε στη νίκη της, ενώ το ροζ φύλλο αναμένεται να πάρει και η Νταρουσάφακα κόντρα στην Ανδόρα.

«Φτωχό» είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθώς πλησιάζουν τα μπαράζ των εθνικών ομάδων, για να συμπληρωθεί το παζλ των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων που θα κάνουν το ταξίδι για τη Ρωσία το προσεχές καλοκαίρι, ούτως ώστε να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ετσι λοιπόν θα ασχοληθούμε με το μπάσκετ.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Μπεσίκτας θα υποδεχτεί τον Αρη, σε μία αναμέτρηση για τον τέταρτο όμιλο του Basketball Champions League. Οι γηπεδούχοι, μετά από τις τέσσερις πρώτες «στροφές» της πρώτης φάσης έχουν ρεκόρ 3-1 και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τη γαλλική Ναντέρ. Από την άλλη, το σύνολο του Παναγιώτη Γιαννάκη είχε την περασμένη εβδομάδα την ευκαιρία να είναι κι αυτό στην κορυφή, αλλά υπέστη ήττα-σοκ από τη Βόννη στη Θεσσαλονίκη. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα και στους «κίτρινους» είναι πολύ μεγάλη. Ο άσος αναμένεται να επιβεβαιωθεί εύκολα με την Μπεσίκτας να καλύπτει και το χάντικαπ των 9,5 πόντων.

Σε παιχνίδι για το Eurocup, η Νταρουσάφακα θα παίξει με την Ανδόρα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ προελαύνει μέχρι τώρα έχοντας το απόλυτο με τέσσερις νίκες. Στον αντίποδα, το ρεκόρ των φιλοξενούμενων είναι μόλις 1-3 και είναι προτελευταίοι στον πρώτο όμιλο. Κι εδώ θα εμπιστευτούμε τον άσο με διαφορά οκτώ ή περισσότερων πόντων.

Η πρότασή μας:
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΑΡΗΣ (+9,5) 1 1,75
ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ - ΑΝΔΟΡΑ (+7,5) 1 1,75



«Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Γιόκιτς»
«Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Γιόκιτς»
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί εμπράκτως τον κόσμο για τη στήριξη -Γενική είσοδος 5 ευρώ με Καρδίτσα
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί εμπράκτως τον κόσμο για τη στήριξη -Γενική είσοδος 5 ευρώ με Καρδίτσα
Ο Τσακαλίδης στον αγώνα του Σούπερ Καπ Ολυμπιακός-ΟΦΗ
Ο Τσακαλίδης στον αγώνα του Σούπερ Καπ Ολυμπιακός-ΟΦΗ
Λανουά: «Σταματήσαμε τα βίντεο γιατί προκαλούν τοξικότητα»
Λανουά: «Σταματήσαμε τα βίντεο γιατί προκαλούν τοξικότητα»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved