5+1 τρόποι για να κάνεις «ταμείο» στο Πρακτορείο
SHARE

5+1 τρόποι για να κάνεις «ταμείο» στο Πρακτορείο

Έξυπνα tips για να αυξήσετε τις πιθανότητες σας να κερδίσετε.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περάσεις από το Πρακτορείο ΟΠΑΠ της γειτονιάς σου (με ή χωρίς παρέα) και να ριχτείς στη «μάχη» του Πάμε Στοίχημα, με πληθώρα επιλογών στο κουπόνι.

Για να πας «ταμείο» στο τέλος της ημέρας, οφείλεις στον εαυτό σου να έχεις ξεκάθαρους ρόλους και λόγους μέσα στο μυαλό σου για το παιχνίδι. Το πιο συχνό ερώτημα που βασανίζει τους παίκτες είναι το πώς θα κερδίσουν στο Πάμε Στοίχημα. Ή τι κάνουν λάθος και δεν κερδίζουν.

Για αυτό και θα παραθέσουμε μερικά tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να πας πιο εύκολα στο πολυπόθητο ταμείο του Πρακτορείου.

Πριν σου παρουσιάσουμε τους 5+1τρόπους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το σκοπό σου, οφείλουμε να σου πούμε το εξής: Το Πάμε Στοίχημα είναι προσωπική υπόθεση. Αυτές τις δύο λέξεις χρησιμοποίησε ένας πολύ καλός μου φίλος για να μου περιγράψει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι και φυσικά δε λάθεψε.

Αρκετά, όμως, με τον πρόλογο. Πάμε να τα κάνουμε πενηνταράκια:
 
1)    Διαχείριση κεφαλαίου. Πριν από το ξεκίνημα της σεζόν θα ήταν ιδανικό να ορίζετε ένα συγκεκριμένο ποσό το οποίο θα διαθέσετε για να παίξετε. Οι στατιστικές έχουν δείξει πως από τη λεγόμενη μπάνκα το 1-5% είναι διαθέσιμο για να το ποντάρετε σε κάθε παιχνίδι της επιλογής σας.

2)    Value Bet. Ίσως το πιο πολύτιμο «εργαλείο» του παίκτη είναι να ποντάρει σε σημεία που έχουν «αξία». Το Value bet είναι απλό. Αφορά στο σημείο το οποίο σύμφωνα με την εκτίμηση του παίκτη έχει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης για να τον στείλει «ταμείο» σε σχέση με αυτές που δείχνουν οι αποδόσεις.

3)    Μελέτη Πρωταθλημάτων. Στο Πάμε Στοίχημα παίζουν ρόλο οι αριθμοί. Συνεπώς η στρατηγική έχει να κάνει με τη φόρμα της κάθε ομάδας, το βαθμολογικό κίνητρο, τις απουσίες ή ακόμα και την προϊστορία. Για να έχετε μια καλή εικόνα πριν το ποντάρισμα, καλό θα ήταν να παρακολουθείτε εντατικά τουλάχιστον 2-3 πρωταθλήματα, ανάλογα με τον χρόνο σας. Έτσι θα μπορείτε να ξέρετε παραμέτρους που θα σας βοηθήσουν.

4)    Τα φαβορί. Είναι συχνό το φαινόμενο, ειδικά σε ένα παρολί αρκετοί παίκτες να ποντάρουν τα φαβορί σε μικρές αποδόσεις, τα οποία στο τέλος «σπάνε». Αυτό έχει ως συνέπεια ο παίκτης να χάσει ένα στοίχημα που έτσι κι αλλιώς θα του έδινε ελάχιστο κέρδος. Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι αποδόσεων και όχι ονομάτων.

5)    Μπάλα είναι και γυρίζει. Ο αθλητισμός εμπεριέχει πάντα το στοιχείο της έκπληξης. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να βγάλετε από το μυαλό σας πως αυτό το σημείο είναι «σιγουράκι». Σε ένα παιχνίδι όλα είναι πιθανά και «άχαστα» δεν υπάρχουν.

5+1) Προσωπική υπόθεση. Ανεξάρτητα με τη μελέτη πριν το ποντάρισμά των επιλογών στο Πρακτορείο το μεγαλύτερο σας όπλο είναι το ένστικτό σας.

Βλαχοδήμος: «Έκανε καλή δουλειά και μας δυσκόλεψε η ΑΕΚ»
Βλαχοδήμος: «Έκανε καλή δουλειά και μας δυσκόλεψε η ΑΕΚ»
Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στην Ομόνοια
Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στην Ομόνοια
Χοφενχάιμ: Δεν της έφτανε το σκοράρισμα
Χοφενχάιμ: Δεν της έφτανε το σκοράρισμα
BCL: Αυτή είναι η θέση των τριών ελληνικών εκπροσώπων
BCL: Αυτή είναι η θέση των τριών ελληνικών εκπροσώπων


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies