Μπαίνεις στο πρακτορείο… Και μετά τι;

Μπαίνεις στο πρακτορείο… Και μετά τι;

Έχεις την αίσθηση ότι το βράδυ η αγαπημένη σου ομάδα θα κερδίσει; Είσαι μάλιστα τόσο σίγουρος που σκέφτεσαι ότι αυτή η διαίσθησή σου κάπως πρέπει να ανταμειφθεί; Τι μένει λοιπόν, εκτός από το να δεις το ματς στην τηλεόραση ή το γήπεδο; Πας σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και δοκιμάζεις τη... σιγουριά σου. Ακόμα και αν δεν έχεις ξαναπαίξει Πάμε Στοίχημα, αξίζει τον κόπο.

Μπαίνεις στο πρακτορείο γεμάτος ενθουσιασμό, καθότι είσαι βέβαιος για τη νίκη σου. Εντοπίζεις αμέσως με το βλέμμα το «Κουπόνι», το παίρνεις στα χέρια σου ταυτόχρονα με ένα στυλό και ένα δελτίο. Έχεις στα χέρια σου όλα τα βασικά «εργαλεία» που χρειάζεσαι. Και κάπως έτσι, η αναζήτηση στο «Κουπόνι» (ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις) έχει μόλις ξεκινήσει. Μέχρι να βρεις το μαγικό αριθμό, ωστόσο, ρίχνεις μια ματιά και στις αποδόσεις με τα υπόλοιπα παιχνίδια και... μαγεύεσαι. «Ωραία απόδοση η Μπάγερν, εύκολα θα πάρει τη νίκη η Μπαρτσελόνα, θα περάσει η Λίβερπουλ από την Κρίσταλ Πάλας» σκέφτεσαι. Και κάπως, έτσι εκεί που έλεγες ότι θα παίξεις μόνο την ομάδα σου, ξαφνικά οι επιλογές πληθαίνουν.

 

Τα βήματα

Παίζεις «άσο» ή «διπλό»

Είσαι νέος στο χώρο και τα ειδικά στοιχήματα δεν είναι το φόρτε σου. Θέλεις σιγουριά. Εκεί βρίσκεται ο «άνθρωπός» σου, έτοιμος να σε βοηθήσει να φτιάξεις το πρώτο σου δελτίο σωστά. Αν δεν καταλαβαίνεις, μην αγχώνεσαι. Βρίσκεις τον κωδικό του αγώνα που σε ενδιαφέρει και επιλέγεις το στοίχημα που επιθυμείς. Ο πράκτορας είναι εκεί, πάντα πρόθυμος, για να σου εξηγήσει και να σε καθοδηγήσει σε κάθε σου βήμα.

Ποιες είναι οι επιλογές σου; Τα κλασικά, «1-Χ-2». Τα απλά σημεία. Αποτέλεσμα αγώνα αδερφέ. Το «1» αντιστοιχεί στη νίκη του γηπεδούχου, το «2» στου φιλοξενούμενου και το «Χ» στην ισοπαλία. Τόσο απλά.

Αν πάλι βέβαια έχεις την αίσθηση ότι θα μπει γκολ σε έναν αγώνα και όχι για το τελικό του αποτέλεσμα, παίξε Goal/No goal (το αν θα μπει γκολ σε κάποιο αγώνα ή όχι). Δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις!

 

Η στοιχηματική εφημερίδα, ο καλύτερος φίλος σου

Άπαξ και αποφάσισες να παίξεις και άλλα ματς, τότε επόμενη κίνησή σου είναι να πιάσεις μια από τις στοιχηματικές εφημερίδες που τριγυρνούν στα τραπέζια του πρακτορείου. Εκεί θα μάθεις τη βαθμολογική θέση των δύο μονομάχων, ειδική ανάλυση για τη φόρμα τις τελευταίες αγωνιστικές και μία πρόβλεψη για το αποτέλεσμα. Μετά τη μίνι αυτή… μελέτη, είσαι έτοιμος να συμπληρώσεις το δελτίο σου.

 

Το μεγάλο δίλημμα: Λογική ή Συναίσθημα

Στα στοιχηματικά παιχνίδια πάντα πρέπει να βάζεις μπροστά τη λογική. Καλό το συναίσθημα, αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν είναι ποτέ αυτό μετράει στους αγώνες. Αν αισθάνεσαι τόσο πολύ ότι η ομάδα που υποστηρίζεις που (λέμε τώρα) είναι τελευταία στη βαθμολογία και πιστεύεις ότι θα κερδίσει τον πρωτοπόρο, τότε με γεια σου με χαρά σου. Απλώς οι πιθανότητες σίγουρα δεν είναι με το μέρος σου.

 

Οι αποδόσεις… μαγνήτης

Και πάνω που έλεγες να παίξεις ένα-δύο σιγουράκια για αρχή, στην πορεία βλέπεις κάτι όμορφες αποδόσεις, σε κάποια ντέρμπι και ξαφνικά το δελτίο σου γεμίζει! Ενημερώνεσαι για τις πιο ενημερωμένες αποδόσεις από την αντίστοιχη οθόνη, ενώ αν ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει, μπορείς να τον παρακολουθήσεις από την τηλεόραση του πρακτορείου. Και επειδή είναι η πρώτη σου φορά και δεν ξέρεις πώς να συμπληρώσεις το δελτίο, μη φοβάσαι τίποτα! Μπορείς να απευθυνθείς στον πράκτορα και θα σου δείξει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις σε λίγα μόλις λεπτά. Θα αντιληφθείς πως είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι νόμιζες (κάτι ξέρουμε για να στο λέμε…).

 

Bonus

Και έστω ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε και το δελτίο σου κέρδισε. Τι κάνεις; Πας κατευθείαν στον πράκτορα που σου δίνει άμεσα τα κέρδη σου σε μετρητά. Εντυπωσιακό; Ναι, είναι!

Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη σου φορά σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ παρέα με το Πάμε Στοίχημα. Το αν θα κερδίσεις εξαρτάται από το πόσο έξυπνα επέλεξες τα παιχνίδια σου, το αποτέλεσμά τους και προφανώς… την τύχη! Διότι μπορεί η μπάλα και το δελτίο να μην έχουν ίδιο σχήμα, αλλά αμφότερα… γυρίζουν. Καλή τύχη λοιπόν και καλά κέρδη!



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved