Παιχνίδι με τα χάντικαπ

Παιχνίδι με τα χάντικαπ

Δύο προτάσεις από τα αποψινά κρίσιμα τέταρτα παιχνίδια των σειρών στην Ευρωλίγκα, μπορούν να ξεπεράσουν το χάντικαπ πόντων οι Ερτέλ και Γουαναμέικερ.

Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο στον αποψινό τέταρτο αγώνα της σειράς με την Αναντολού Εφές. Πρέπει να κερδίσει για να φέρει πάλι στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας και να παίξει σε πέμπτο ματς την πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Ομως στο τρίτο παιχνίδι της σειράς είχε πολλά προβλήματα στην αντιμετώπιση του Γάλλου πλέι-μέικερ των Τούρκων, Τομά Ερτέλ. Ο Ερτέλ πέτυχε 13 πόντους ενώ μοίρασε και 6 ασίστ, εκμεταλλευόμενος κάθε αδυναμία της άμυνας του Ολυμπιακού. Πάμε στο ποντάρισμα αυτό, να ξεπεράσει το χάντικαπ των 12,5 πόντων, σε τιμή 1,75.

Νωρίτερα η Νταρουσάφακα υποδέχεται τη Ρεάλ, με στόχο την ισοφάριση της σειράς σε 2-2 και να μπορέσει να παίξει σε πέμπτο ματς στη Μαδρίτη την πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Στην προσπάθεια αυτή θα έχει πρώτο… βιολί τον φορμαρισμένο Μπραντ Γουαναμέικερ, ο οποίος στα πλέι-οφ έχει μέση συμμετοχή 37,5 λεπτά και σκοράρει 19,7 πόντους. Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί με άνεση να ξεπεράσει το χάντικαπ των 16,5 πόντων, σε τιμή 1,75, η Ρεάλ δεν είναι και τόσο αποτελεσματική στην άμυνα (άλλο πράγμα ασφαλώς η μεγάλη επιθετική ισχύς της).

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:30): ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΡΕΑΛ: Γουαναμέικερ Over 16,5 (1,75)
(21:15): ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ερτέλ Over 12,5 (1,75)



Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0: Με... οδηγό τον Ελ Κααμπί στο +5 από τον δεύτερο
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0: Με... οδηγό τον Ελ Κααμπί στο +5 από τον δεύτερο
Greek Basketball League: Εύκολες νίκες για ΠΑΟΚ και Προμηθέα
Greek Basketball League: Εύκολες νίκες για ΠΑΟΚ και Προμηθέα
«Υπόκλιση» στο Telekom Center Athens από τον Φαίδωνα Παπαμιχαήλ
«Υπόκλιση» στο Telekom Center Athens από τον Φαίδωνα Παπαμιχαήλ
Παναθηναϊκός: «Εν Αθήναις» συγκίνηση με το βλέμμα στο μέλλον
Παναθηναϊκός: «Εν Αθήναις» συγκίνηση με το βλέμμα στο μέλλον
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved