Προσωπική υπόθεση

Προσωπική υπόθεση

Θα τα λέμε καθημερινά από την γωνιά αυτή του Onsports και ο τίτλος αναφέρεται στο τι πραγματικά είναι το στοίχημα: «Προσωπική υπόθεση».

Γράφει ο Γιάννης Γιαννούλας

Συχνά λαμβάνω μηνύματα στην εφημερίδα που εργάζομαι ή στην καθημερινή τριβή μου με φίλους, του τύπου «δώσε κάνα σίγουρο» ή «δώσε πέντε καλά παιχνίδια για να πάμε ταμείο». Είναι ό,τι ακριβώς σιχαίνομαι περισσότερο. Ο… στοιχηματογραφιάς ή tipster επί το αγγλικότερον δεν είναι αυτός που θα δώσει πέντε «καλά» παιχνίδια ή «κάνα» σίγουρο, είναι αυτός που λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησής του με το αντικείμενο θα σας δώσει έναν τρόπο σκέψης για να φτάσετε εσείς στις τελικές επιλογές για στοιχηματισμό!

Θα σας ενημερώσει για την «Χ» ομάδα που προέρχεται από τρεις καλές εμφανίσεις και αξίζει την προσοχή μας για το επόμενο παιχνίδι, θα σας παρέχει κάποιες πληροφορίες πολύ σημαντικές που ενδεχόμενα να σας οδηγήσουν στην σωστή τελική επιλογή. Το στοίχημα παρότι νομίζουν κάποιοι ότι είναι, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και χρειάζεται σύνεση, μυαλό και αυτοκυριαρχία.

Σύνεση όταν είμαστε σε περίοδο γκίνιας και τίποτα δεν πάει καλά και το κυριότερο αυτοκυριαρχία: ποντάρουμε μόνο όσα χρήματα μας περισσεύουν από τον μηνιαίο προϋπολογισμό μας. Η λογική του «παίζω για να ρεφάρω» ή «παίζω για να βγάλω το μηνιάτικο μου», μακριά από εμάς και εσάς. Διαβάζουμε, μελετάμε, φιλτράρουμε και στο τέλος, δεν ξεχνάμε, το στοίχημα είναι «προσωπική υπόθεση».

Πάμε όμως στο προκείμενο:

Σε τοπ φόρμα η Τότεναμ

Η εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης και η σκέψη είναι στις φορμαρισμένες ομάδες. Η Τότεναμ τον τελευταίο ενάμιση μήνα, με αφετηρία την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 11 Δεκεμβρίου, πετάει φωτιές, έχοντας 6 νίκες και μια ισοπαλία, στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Σε αυτό το διάστημα διέκοψε το σερί νικών της πρωτοπόρου Τσέλσι, κερδίζοντάς την με το καθαρό 2-0, ενώ σκόραρε 21 φορές σε αυτά τα 7 παιχνίδια.

Το Σάββατο στο ματς κυπέλλου με την Γουίκομ ξεκουράστηκαν αρκετοί βασικοί, η ομάδα είναι φρέσκια και απόψε στην έδρα της ουραγού Σάντερλαντ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Φυσικά το 1,27 του διπλού δεν είναι κάτι το σπουδαίο, ωστόσο η Τότεναμ σκοράρει αρκετά στις νίκες της και μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοση χρησιμοποιώντας το συνδυαστικό της νίκης των Spurs με το Over 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ (ΟΠΑΠ):

(21:45): ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2 & Over 2,5 (1,67)



Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved