Ντέρμπι στο Καζάν
Κανένα μεγάλο παιχνίδι δεν περιλαμβάνει το μπασκετικό κουπόνι της Παρασκευής (24/10), αλλά υπάρχουν καλά σημεία για ποντάρισμα
Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, η Ούνιξ φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι είναι το φαβορί στον αγώνα, αλλά η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αποκλείεται να παραδοθεί εύκολα.
Γι' αυτόν τον λόγο θα πάμε με τον άσσο, με τους γηπεδούχους να έχουν πλεονέκτημα 5,5 πόντων (2,08). Καλή περίπτωση να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ ο Κιθ Λάνγκφορντ (3,50).
Η δεύτερη επιλογή είναι από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα. Οι Βάσκοι φέτος είναι πολύ αδύναμοι και ακόμα και αυτός ο προβληματικός Ολυμπιακός μέχρι τώρα, αναμένεται να νικήσει εύκολα. Θα ποντάρουμε στην επικράτηση των δευτεραθλητών Ελλάδος με μεγαλύτερη διαφορά από 15,5 πόντους σε απόδοση 2,80.