Έρχεται η πρώτη ήττα για «Ζοτς»

Έρχεται η πρώτη ήττα για «Ζοτς»

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μπασκετικό κουπόνι με το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Φενέρ να ξεχωρίζει.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ακόμα κι αν χάσει σήμερα δεν αναμένεται να μην τερματίσει στην πρώτη θέση του γκρουπ, ενώ η Μπαρτσελόνα χρειάζεται οπωσδήποτε το ροζ φύλλο αγώνα. Θα πάμε με τον άσσο παρά το χάντικαπ που έχουν οι Καταλανοί.

Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις φιλοξενεί το Μιλάνο με τους Ιταλούς να έχουν καλύτερη ομάδα ποιοτικά και να χρειάζονται το διπλό για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου. Στηρίζουμε τον άσσο, καθώς η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έχει κι ένα μικρό πλεονέκτημα.

Τέλος στη Βασκονία ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμποράλ Κούτσα. Σίγουρα η εικόνα του αγώνα δεν θα είναι ίδια με το πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο, αλλά οι γηπεδούχοι αναμένεται να υποκύψουν στην ανωτερότητα του Εξάστερου. 

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

749. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΜΙΛΑΝΟ (+3,5) 2 (1,75)

752. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 (χωρίς χάντικαπ) (2,05)

753. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΥΛΚΕΡ/ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (+4,5) (1,80)

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

222. Ματσιούλις πρώτος σκόρερ (8,00)



Ατρόμητος: Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ντούσαν Κέρκεζ
Ατρόμητος: Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ντούσαν Κέρκεζ
Ο Σενγκούν αποθέωσε Εργκίν Αταμάν
Ο Σενγκούν αποθέωσε Εργκίν Αταμάν
Euroleague: Δύο μήνες εκτός ο Σέιν Λάρκιν
Euroleague: Δύο μήνες εκτός ο Σέιν Λάρκιν
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η Ισπανία συνεχίζει να… σκορπά τρόμο
Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η Ισπανία συνεχίζει να… σκορπά τρόμο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved