Gadget που θα σε κάνουν να περνάς καλά στο… μπάνιο σου

Gadget που θα σε κάνουν να περνάς καλά στο… μπάνιο σου

Αν το μπάνιο είναι ένας από τους αγαπημένους σου χώρους στο σπίτι και σου αρέσει να περνάς ατέλειωτες ώρες διαλογισμού στη λεκάνη, τότε αυτά τα gadget θα σε κάνουν να το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο.

Κάποια φροντίζουν τη… σιλουέτα σου και σου μαθαίνουν στόχο, άλλα σε προστατεύουν από ατυχήματα, ενώ ορισμένα δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να κάνεις ντους, χωρίς να σπαταλήσεις δεκάδες λίτρα νερού.

Καπάκι τουαλέτας-ζυγαριά

Αν περνάς ώρες πάνω στο καπάκι της τουαλέτας, χαζεύοντας στο κινητό σου τηλέφωνο, ίσως θα ήταν καλό να ενημερώνεσαι και για το βάρος σου! Το καπάκι της τουαλέτας μετατρέπεται σε… ζυγαριά και «φροντίζει» τη σιλουέτα σου. Κάθε φορά που θα κάθεσαι στο καπάκι θα βλέπεις στην οθόνη στο πλάι και τα… κιλά που χάνεις.

gadget1

Πετσετο-παντόφλα σφουγγαρίστρα

Υπάρχουν διάφορες ειδικά διαμορφωμένες πετσέτες, που τις φοράς στα πόδια σου, όπως τις παντόφλες, απορροφούν το νερό που μπορεί να έχει πέσει στα πλακάκια και σε κρατούν με ασφάλεια στο… ύψος σου. Εκτός του ότι σε προστατεύουν από το να γλιστρήσεις στο μπάνιο, σου δίνουν ταυτόχρονα τη δυνατότητα και να σφουγγαρίσεις. Δύο σε ένα.

gadget2

Για «bull’s eye» ούρηση!

Αν τα βράδια σηκώνεσαι άρον άρον να πας τουαλέτα και είσαι από αυτούς τους βιαστικούς που δεν ανάβουν το φως του μπάνιου για να μην ξενυστάξουν, ενώ παράλληλα βασίζονται στον ήχο για το… σημάδι τους, τότε το «gadget» αυτό σου δίνει τη λύση. Τοποθέτησε φωσφορίζουσες κολλητικές ταινίες στη λεκάνη της τουαλέτας για να μη χάνεις ποτέ το στόχο το βράδυ, αφού σου οριοθετούν το σημείο της ρίψης των ούρων. Καλό;

gadget3

Real-time μέτρηση κατανάλωσης νερού

Το προσαρμόζεις στο καλώδιο του τηλεφώνου της μπανιέρας και σε ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την ποσότητα νερού που καταναλώνεις. Το «Amphiro Smart Shower συνοδεύεται από εφαρμογή, η οποία προφέρει μια αναλυτική εικόνα της χρήσης που κάνεις, προκειμένου να αποφύγεις τη σπατάλη αυτού του πολυτίμου αγαθού. Υπάρχουν πολλά ακόμα αντίστοιχα gadget που μπορείς να εντοπίσεις στο διαδίκτυο, τα οποία προσφέρουν στο χρήστη ακόμα περισσότερες λειτουργίες.

gadget4

Τηλέφωνα μπάνιου-θερμοστάτες

Ίσως από τα πιο εκνευριστικά πράγματα στο μπάνιο να είναι η δοκιμή του νερού κατά τη διάρκεια ενός ντους. Άλλοτε πολύ ζεστό, άλλοτε πολύ κρύο, φθάνεις στο σημείο να σπαταλάς όλο το νερό του θερμοσίφωνα στις δοκιμές. Υπάρχουν, ωστόσο, «έξυπνα» τηλέφωνα μπάνιου με φωτεινές ενδείξεις, που σε ενημερώνουν με την εναλλαγή χρωματισμών για την κατάλληλη θερμοκρασία του νερού.

gadget5



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved