«Μπελάδες» στην ΕΟΚ με Καρακατσούνη
INTIME

«Μπελάδες» στην ΕΟΚ με Καρακατσούνη

Επιστολή προς την ΕΟΚ έστειλε ο Χάρης Καρακατσούνης μετά τον αποκλεισμό του

Συγκεκριμένα ζητάει να μάθει όχι μόνο τους λόγους του αποκλεισμού του, αλλά και τα αντίστοιχα πρακτικά, που να δείχνουν ότι η μη πρόσκλησή του είναι συλλογική απόφαση.

Η επιστολή Καρακατσούνη προς την ΕΟΚ

«Με την από 31/10/2022 επιστολή μου (συνημμένη) προς εσάς, σας γνώρισα την πρόθεσή μου και την ξεκάθαρη βούλησή μου, να συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στα όργανα διαιτησίας του αθλήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και, συγκεκριμένα, στην ΚΕΔ (Κεντρική επιτροπή διαιτησίας), αλλά και στο σώμα παρατηρητών της Α1 του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Μέχρι και σήμερα, παρά την ανωτέρω επιστολή μου, αλλά και τις συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις μου, δεν έχω λάβει καμία πρόσκληση από εσάς να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στα ως άνω όργανα διαιτησίας του αθλήματος, ούτε έχω λάβει απάντηση για τους λόγους, που μέχρι και σήμερα δεν έχω κληθεί να συμμετέχω σε αυτά, τη στιγμή που έχουν κληθεί άλλοι συνάδελφοι μου, οι οποίοι δεν έχουν διετελέσει διεθνείς διαιτητές καλαθοσφαίρισης με πενταετή θητεία, όπως ο νόμος ορίζει, και με λιγότερα χρόνια εμπειρίας από εμένα, ενώ εγώ με 17 χρόνια διεθνούς εμπειρίας διαιτησίας ουδέποτε κλήθηκα.

Για τους λόγους αυτούς, και έχοντας έννομο συμφέρον επ’ αυτού,
Αιτούμαι

1) να μου χορηγηθούν από την ΕΟΚ τα πρακτικά των αποφάσεων – συσκέψεων σας, δυνάμει των οποίων αποφασίσατε την τοποθέτηση των μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ των περιόδων 2021-’22 και 2022-2023, και να μου γνωστοποιηθούν τα κριτήρια επιλογής των παραπάνω μελών της επιτροπής (ΚΕΔ/ΕΟΚ).

2) να μου χορηγηθούν, επίσης από την ΕΟΚ, τα πρακτικά της απόφασης και να μου γνωστοποιηθούν τα κριτήρια με τα οποία προτάθηκε από το Δ.Σ. της ΕΟΚ ο κ. Μπήτης Δημήτριος στη FIBA, έτσι ώστε να συμμετάσχει ως εκπρόσωπος της Ελλάδος στο FIBA CLINIC (FRIP LEVEL 1) προεπιλογής Εθνικών καθηγητών διαιτησίας τον Απρίλιο του 2022 στη Θεσσαλονίκη.

3) να μου χορηγηθούν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ τα πρακτικά των αποφάσεων – συσκέψεων σας και να μου γνωστοποιηθούν τα κριτήρια, με τα οποία αποφασίσατε το κάλεσμα και τον ορισμό των παρατηρητών του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ για τις περιόδους 2021-2022 και 2022-2023».Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved