Με «γκρίνιες» ξεκινά η αλλαγή φρουράς στην ΕΣΚΑΗ!
Intime.gr

Με «γκρίνιες» ξεκινά η αλλαγή φρουράς στην ΕΣΚΑΗ!

Η επόμενη μέρα της ΕΣΚΑΗ φαίνεται να ταυτίζεται με την επόμενη μέρα της ΕΟΚ, που σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά για ποικίλα ζητήματα, με τον «θεσμό» να αποφασίζει χωρίς να αφουγκράζεται τα Ερασιτεχνικά Σωματεία.

Στην ΕΣΚΑΗ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας-Ηλείας στην οποία ανήκουν η Ζάκυνθος και η Κεφαλλονιά) ο νέος Πρόεδρος, Παναγιώτης Λυκούδης, παίρνοντας το «χρίσμα» και με μια προπαγάνδα με βομβαρδισμό από τοπική εφημερίδα ότι θα είναι χωρίς αντίπαλο, κέρδισε με 65% και βάσει του νέου ΔΣ έχει την απόλυτη στήριξη των "αδικημένων" Σωματείων Ηλείας και Νησιών, μιας και πλέον τέσσερα από τα έντεκα άτομα αυτών απαρτίζουν το νέο ΔΣ!

Με το "καλημέρα", αναρτώντας τη νέα προκήρυξη, φαίνεται πόσο εύκολο ήταν να κερδίσει την στήριξη τους, μιας και τους αφαιρεί πάγια έξοδα βοηθώντας τα σαν νέα διοίκηση να βρει τρόπο για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Το θέμα όμως είναι ότι δεν βρίσκει πόρους ούτε από την Ένωση, άλλα ούτε και από την ΕΟΚ.

Βρήκε πόρους από τα ίδια τα Ερασιτεχνικά Σωματεία ανεβάζοντας τα έξοδα στις ομάδες της Πάτρας, ανεβάζοντας τα πάγια έξοδα των ομάδων για οδοιπορικά διαιτητών-κριτών γύρω στο 20%, ενώ με τις "ευλογίες της ΕΟΚ" για πρώτη φορά μπαίνει παράβολο συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ!

Σήμερα, Δευτέρα 1/8 στις 6:30 μ.μ. αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση των ομάδων της Α1 ΕΣΚΑΗ στα γραφεία της Ένωσης, μιας και θα είναι η πρώτη επαφή με σωματεία του νέου ΔΣ.

Η νέα προκήρυξη πυροδοτεί θύελλα αντιδράσεων, μιας και οι ομάδες μετά την covid εποχή, δεν έχουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις γενναίες αυξήσεις που τους ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Πλην της θυγατρικής ομάδας του Προέδρου, ΑΕ Αγυιάς και του Προμηθέα 2014, αναμένονται ποικίλες αντιδράσεις από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και ήδη οι περισσότερες "βράζουν", με παράγοντες να ισχυρίζονται ότι σε αυτή την μορφή τα πρωταθλήματα δεν μπορούν να ξεκινήσουν, ενώ οι πιο τολμηροί υποστηρίζουν την άμεση δημιουργία άλλου πρωταθλήματος που να μην είναι υπό την αιγίδα της ΕΣΚΑΗ!

Εν το μεταξύ, στην νέα προκήρυξη για την ώρα φαίνεται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι και κοινοτικός, κάτι που φανερώνει ξεκάθαρα την ταύτιση της νέας διοίκησης της ΕΣΚΑΗ με την ΕΟΚ(!), την οποία το νέο ΔΣ το θεωρεί πλεονέκτημα, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται ότι είναι "ταφόπλακα" για τα Ερασιτεχνικά Σωματεία της ευρύτερης περιοχής!



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved