Μαυροβούνιο: Με Βούτσεβιτς στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Με τον Νίκολα Βούτσεβιτς θα παραταχθεί η ομάδα του Μαυροβουνίου στους προσεχείς αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ελένη Μαρκάτη
Μαυροβούνιο: Με Βούτσεβιτς στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία την 1η Ιουλίου στην Ποντγκόριτσα και στη συνέχεια εκτός έδρας την Πορτογαλία στις 4 Ιουλίου.
Η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου των Ευρωπαϊκών Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 2 νίκες και 2 ήττες.

Η ομάδα θα παραταχθεί ενισχυμένη με τον Νίκολα Βούτσεβιτς στα προσεχή ματς των «παραθύρων». Ο 31χρονος άσος είχε κατά μέσο όρο 17,6 πόντους, 11,0 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ σε 73 αγώνες στη regular season αυτή τη σεζόν στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπουλς.

Ο Βούτσεβιτς έχει εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα σε τρία Ευρωμπάσκετ (2011, 2013, 2017) και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ​​2019, όπου είχε μέσο όρο 14,6 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 14,8 στο σύστημα αξιολόγησης.