Διπλή ταρίφα!

Διπλή ταρίφα!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Έχετε μπει ποτέ σε ταξί; Θα σας έχει τύχει ασφαλώς κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο συμπαθής ταξιτζής να σας ρωτήσει: «Να πάρουμε και την κυρία επειδή βρέχει;». Ειδικά αν είναι η κυρία και καλό... κομμάτι, λες αμέσως ναι!

Κάπως έτσι το έχουν βρει κάποιοι παράγοντες της διαιτησίας, που συνδυάζουν ευρωπαϊκές και εγχώριες υποχρεώσεις τους σε ένα ταξίδι! Έχει παρατηρηθεί κομισάριοι-παρατηρητές σε αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων να ορίζονται κατά σύμπτωση κάθε φορά και σε ματς που διεξάγεται στη... γειτονιά.

Γίνεται για παράδειγμα ματς στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα Παρασκευή, το Σαββάτο είναι στη Νίκαια! Δεν πηγαίνουν μόνοι τους, ορίζονται από την ΚΕΔ.

Αλήθεια, οδοιπορικά για το ΕΝΑ ταξίδι παίρνουν και από τους ΔΥΟ γηπεδούχους; Δεν υιοθετούμε που λέει και ο Κυριάκος Θωμαϊδης, μήπως όμως είναι και από τους ΔΥΟ;

Εάν αυτό ισχύει είναι νόμιμο, δεν χωράει καμία αμφιβολία, είναι όμως και ηθικό; Και ποια είναι η γνώμη του ειδικού συμβούλου σε θέματα διαιτησίας Χρήστου Χριστοδούλου; Συμφωνεί άραγε; Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος τι λέει για όλα αυτά;

Διαξιφισμοί Πιτσίλκα-Μαγκλογιάννη!

Σπάνια πλέον δεν γίνεται... επεισόδιο κατά τις διαδικτυακές... διδασκαλίες του Νίκου Πιτσίλα προς τους διαιτητές της Basket League. Και λέμε σπάνια, γιατί οι αντιπαραθέσεις και οι διαξιφισμοί έχουν περάσει στην... ημερήσια διάταξη. Το τελευταίο περιστατικό συνέβη προ ημερών μεταξύ του «ισχυρού άνδρα» της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και του έμπειρου διαιτητή Στέφανου Μαγκλογιάννη.

Την ώρα της διδασκαλίας, ο Πιτσίλκας έδειχνε λανθασμένες υποδείξεις του έμπειρου ρέφερι. «Τι φάουλ ήταν αυτό;» ρώτησε σε κάποια στιγμή. Έμεινε σε αρκετές φάσεις και ο έμπειρος ρέφερι αντέδρασε. «Εντάξει, τίποτε σωστό έχω σφυρίξει;» αναρωτήθηκε εμφανώς ενοχλημένος. Ο πολύπειρος Πιτσίλκας του απάντησε: «Δεν θέλεις να σου λέω ποια είναι τα λάθη σου;».

Ο Μαγκλογιάννης συμφώνησε αλλά είπε: «Ναι, αλλά να μου λες και τα σωστά; Γιατί το κάνεις προσωπικό;». Εκεί, ο Νίκος Πιτσίλκας ανέβασε τον τόνο της φωνής του και με αυστηρό ύφος απάντησε: «Θέλεις να το πάμε επι προσωπικού; Μήπως ξέχασες ότι με έπαιρνες τηλέφωνο για να παίξεις;». Και εκεί ορθώς ο Στέφανος Μαγκλογιάννης του επισήμανε: «Τι σχέση έχει αυτό;».

Δικαίως αναρωτιόταν γιατί δεν σφύριζε, απλά οι συνεχείς επισημάνσεις λαθών κάποιων διαιτητών προκαλούν λεκτικούς διαξιφισμούς...

Ο πασέρ...



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved