«Bελτιώθηκα σαν παίκτης»

«Bελτιώθηκα σαν παίκτης»

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Γιώργο Αποστολίδη που θέλει να παραμείνει στην ομάδα, όπως ο ίδιος τονίζει στο Onsports.

«Ανακούφιση»! Αυτό είναι το συναίσθημα που πλημμύρισε τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους και την κατάκτηση της 3ης θέσης, όπως τόνισε ο Γιώργος Αποστολίδης στο Onsports. O έμπειρος παίκτης μοιράστηκε μαζί μας τις στιγμές που έζησε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του με το σφύριγμα της λήξης στον πέμπτο τελικό με τον Άρη, το τι επακολούθησε στα αποδυτήρια αλλά και το ολονύχτιο γλέντι. Μιλάει για τη φετινή σεζόν αλλά και για την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

-Φαντάζομαι ότι μετά την Πυλαία, το γλέντι συνεχίστηκε...

«Η αλήθεια είναι ότι το διασκεδάσαμε… λίγο παραπάνω (γέλια)».

-Το παιχνίδι στην Πυλαία έχει ολοκληρωθεί, ο κόσμος έχει γίνει ένα κουβάρι με την ομάδα, αλήθεια εσένα τι σου έχει μείνει περισσότερο από τον πέμπτο τελικό;

«Το ξεκίνημα και το φινάλε! Αυτό που μου έχει μείνει πιο έντονα είναι η ατμόσφαιρα όταν μπήκαμε στο γήπεδο. Ήταν μοναδική, με τα χαρτάκια που είχαν εκτοξευθεί στον ουρανό. Φυσικά δεν θα ξεχάσω με τίποτα και το επιθετικό ριμπάουντ του Ντόζιερ λίγο πριν το φινάλε, το οποίο έκρινε ουσιαστικά το ματς. Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι δεν το χάνουμε με τίποτα και αρχίσαμε να πανηγυρίζουμε».

-Να υποθέσω ότι τα μπουγέλα είχαν την τιμητική τους στα αποδυτήρια…

«Έγινε πραγματικά χαμός. Μόλις τέλειωσε ο αγώνας πανηγυρίσαμε με την καρδιά μας. Πετάξαμε τις φανέλες μας, τα σορτσάκια μας στον κόσμο, εγώ πέταξα μέχρι και τα παπούτσια μου! Στα αποδυτήρια μετά επικράτησε πανδαιμόνιο. Μας μίλησε ο προπονητής και μετά αρχίσαμε τα μπουγέλα! Πολύ όμορφες στιγμές».

-Πώς θα περιέγραφες τη φετινή χρονιά;

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και μεγάλη… Ξεκινήσαμε 24 Αυγούστου την προετοιμασία και τελειώσαμε 8 Ιουνίου! Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όλη τη σεζόν, το σημαντικό όμως είναι ότι μείναμε ενωμένοι στα δύσκολα, παλέψαμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Καταφέραμε να επικρατήσουμε ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου και η ανακούφιση είναι το συναίσθημα που νιώθουμε με την ολοκλήρωση της σειράς των μικρών τελικών».

-Τι είχατε εσείς που δεν είχε ο Άρης;

«Πιστεύω ότι είχαμε καλύτερη χημεία. Ήμασταν πολύ καλά προπονημένοι με αποτέλεσμα να κάνουμε το 3-2 στη σειρά με τον Άρη και να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας».

-Πόσο σας επηρέασε το γεγονός ότι βασικοί παίκτες έφυγαν κατά τη διάρκεια της σεζόν;

«Στο ξεκίνημα στήθηκε μια ομάδα, πολύ σοβαρή και δυνατή. Στην αρχή δεν παίζαμε πολύ καλό μπάσκετ, αλλά με το χρόνο βελτιωθήκαμε και ήμασταν ψηλά στη βαθμολογία. Μετά τη φυγή βασικών παικτών από την ομάδα δεν τα παρατήσαμε. Ακόμη και όταν βρεθήκαμε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Είχαμε πίστη και θέληση και αυτό μας βοήθησε να πετύχουμε το στόχο μας».

-Πόσο καταλυτικός ήταν ο ρόλος του προπονητή σας;

«Έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό. Μας βοήθησε να μείνουμε ενωμένοι και να μην χάσουμε την πίστη μας. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, βάλαμε όλοι την ομάδα πάνω από όλα και στο τέλος ανταμειφθήκαμε».

-Ο ΠΑΟΚ μετά από έντεκα χρόνια επιστρέφει και πάλι στην Ευρωλίγκα. Αυτό κάνει πιο αισιόδοξο το μέλλον της ομάδας;

«Πιστεύω πως ναι. Η ομάδα μετά από χρόνια βγήκε ξανά στην Ευρωλίγκα και αυτό είναι πολύ θετικό. Ο πήχης μπαίνει ψηλότερα και μπορεί ο ΠΑΟΚ να προσελκύσει πλέον και καλύτερους παίκτες. Ο κόσμος απέδειξε ότι αγαπάει την ομάδα και τη στηρίζει».

-Το συμβόλαιό σου τελειώνει φέτος με τον ΠΑΟΚ, έχετε συζητήσει για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας σας;

«Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε με τη διοίκηση. Το σίγουρο είναι ότι πρόθεσή μου είναι να μείνω στον ΠΑΟΚ. Είχα πολύ καλή συνεργασία φέτος τόσο με το προπονητικό τιμ, όσο και με τους παίκτες και θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Η φετινή χρονιά ήταν για μένα πάρα πολύ καλή και σε προσωπικό επίπεδο, διότι νιώθω πολύ βελτιωμένος σε πολλά σημεία του παιχνιδιού μου και σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ φυσικά ο προπονητής μου».



Conference League: «Αστακός» η OPAP Arena για τον τελικό – Το σχέδιο δράσης της ΕΛΑΣ
Conference League: «Αστακός» η OPAP Arena για τον τελικό – Το σχέδιο δράσης της ΕΛΑΣ
Super League: Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για το τρόπαιο| Δείτε LIVE τα «αστέρια» του αύριο
Super League: Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για το τρόπαιο| Δείτε LIVE τα «αστέρια» του αύριο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
«Ασπίδα» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα, «καμικάζι» Κόντης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Ασπίδα» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα, «καμικάζι» Κόντης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved