Κακός σύμβουλος ο πανικός Παναγιώτη!

Κακός σύμβουλος ο πανικός Παναγιώτη!

Ο Παναγιώτης Φασούλας τα έβαλε και με την δικαιοσύνη προσπαθώντας να βρει άλλοθι για μια πιθανή ηρωϊκή έξοδο

Τα τελευταία 24ωρα ο Παναγιώτης Φασούλας, σαν κάτι να τον τσίμπησε, η για κάτι να τον ενημέρωσαν είναι ιδιαίτερα δραστήριος και επικριτικός, του φταίνε όλα! Ο Λιόλιος, ο Παπανικολάου, ακόμα και η δικαιοσύνη. Ναι καλά διαβάσατε και η δικαιοσύνη!

Ο λόγος για τα 73 και πλέον σωματεία που με ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ εξασφάλισαν το εύλογο δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εκλογές της ΕΟΚ.

Ο Παναγιώτης Φασούλας λοιπόν, που... δεν ήξερε τι γινότανε με τα συγκεκριμένα σωματεία τόσο καιρό και δεν ασχολιόταν, ξαφνικά ασχολείται. Όχι γιατί δεν ψηφίζουν, αλλά γιατί ψηφίζουν!

Σωματεία με αγωνιστική δράση, παρουσία στα κοινά του αθλητικού γίγνεσθαι και καθημερινό αγώνα να εξασφαλίσουν έσοδα για να καλλιεργήσουν το μπάσκετ.

Αυτά τα σωματεία λοιπόν, ο Παναγιώτης Φασούλας, τα οποία έχουν δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις, δεν θέλει να ψηφίσουν. Τόσο καιρό που ο κ. Αυγενάκης είχε κλειδωμένο το μητρώο των σωματείων, επειδή (άκουσον-άκουσον) δεν είχε υπαλλήλους για να εξετάσουν τους φακέλους, είχε άλλα να ασχοληθεί. Πιθανώς, γιατί έχασαν οι γυναίκες του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα.

Ο πρώην βουλευτής και δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας λοιπόν, αμφισβητεί ευθέως την δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της. Τους βγάζει με τον πλέον επιεική χαρακτηρισμό παραπλανηθέντες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ δηλαδή, ότι οι παράγοντες των σωματείων... μαγείρεψαν τους δικαστές. Ωραία άποψη για την δικαιοσύνη έχει ο Παναγιώτης Φασούλας.

Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί λοιπόν, δικαστική συνδρομή, να μην πάει σε δικαστήριο, αλλά να πάει στο μάγο της φυλής. Επειδή εδώ δεν είναι Ουγκάντα, ούτε μπανανία, όπως αρέσκεται να δηλώνει, υπάρχουν νόμοι που εφαρμόζονται και απονέμουν δικαιοσύνη. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και ο Παναγιώτης Φασούλας θα πρέπει να ηρεμήσει και να δει τι θα κάνει εάν δεν βγει πρόεδρος της ΕΟΚ.

ΥΓ: Για τις δηλώσεις του υποψηφίου του και τις επιθέσεις εναντίον των άλλων δυο συνδιεκδικητών της προεδρίας στην ΕΟΚ, ο Νίκος Γκάλης τι γνώμη έχει; Συμφωνεί; Ενημερώθηκε; Επίτιμος πρόεδρος θα είναι δεν θα έπρεπε;



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved