1st Interwetten FIBA 3x3 Greece Tour: Γιαννάκης Σπανούλης και Μπουρούσης φέρνουν λάμψη στη Βάρκιζα

1st Interwetten FIBA 3x3 Greece Tour: Γιαννάκης Σπανούλης και Μπουρούσης φέρνουν λάμψη στη Βάρκιζα

Τρεις εμβληματικές φιγούρες του ελληνικού αθλητισμού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το τέταρτο και τελευταίο Τουρνουά του 1st Interwetten FIBA 3x3 Greece Tour, που φιλοξενείται στην κεντρική πλατεία της Βάρκιζας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιάννης Μπουρούσης θα δώσουν «παρών» σήμερα (Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου) στην πρεμιέρα του Τουρνουά και θα βραβευθούν για την ανεκτίμητη προσφορά και το αποτύπωμα που έχουν αφήσει στο μπασκετικό γίγνεσθαι από τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Ο πρώην αρχηγός και προπονητής της Εθνικής ομάδας και οι δυο βετεράνοι, πλέον, διεθνείς παίκτες οι οποίοι κατέβηκαν αυτό το καλοκαίρι από τη σκηνή θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση στις 19:00 και ασφαλώς με την παρουσία τους θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους παίκτες που συμμετέχουν στο Τουρνουά.

Αυτό το mini reunion της Εθνικής ομάδας θα φέρει στο προσκήνιο μεγάλες και ανεξίτηλα χαραγμένες στη συλλογική μνήμη στιγμές του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιάννης Μπουρούσης έχουν (και οι τρεις μαζί) ως κοινά σημεία αναφοράς τον θρίαμβο της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Eurobasket του 2005 στο Βελιγράδι και την κατάληψη της τέταρτης θέσης στο Eurobasket του 2007 στη Μαδρίτη και της πέμπτης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, χώρια οι τίτλοι, οι υπόλοιπες επιτυχίες και τα εντυπωσιακά ρεκόρ ενός εκάστου εξ αυτών σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Η αυλαία του 1st Interwetten FIBA 3x3 Greece Tour πέφτει το προσεχές τριήμερο στο πλακόστρωτο της κεντρικής πλατείας της Βάρκιζας.
Εκεί, παρά θίν’ αλός, σε ένα μαγευτικό τοπίο, θα φιλοξενηθεί το τέταρτο και τελευταίο Τουρνουά της διοργάνωσης που καθιερώνεται ως κορυφαίο γεγονός της ατζέντας του αθλήματος, μόλις έναν μήνα μετά την παρθενική παρουσία του στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παίρνει τη σκυτάλη από το Ηράκλειο, την Πρέβεζα και τον Πειραιά για να βάλει το υστερόγραφο στη διοργάνωση που εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς στο μπασκετικό γίγνεσθαι και ανοίγει νέους ορίζοντες στη διάδοση, στην εξάπλωση και στην αύξηση της δημοτικότητας του 3x3 Basketball και στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του τέταρτου και τελευταίου Τουρνουά της σειράς του 1st Interwetten FIBA 3x3 Greece Tour περιλαμβάνει αγώνες στις κατηγορίες ELITE, PRO, U18, U15, U13, ενώ όπως συνέβη στην Πρέβεζα και στον Πειραιά θα αγωνισθούν επίσης και αθλητές με αμαξίδια.

Το Τουρνουά της Βάρκιζας προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, διότι μέσω αυτού θα χορηγηθεί μια «wild card» συμμετοχής στο 3x3 Unites Challenger που θα διεξαχθεί στις 19-20 Σεπτεμβρίου στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Επίσης κατά τα πρότυπα του NBA All-Star Weekend θα πραγματοποιηθούν οι συναρπαστικοί και ελκυστικοί διαγωνισμοί Τριπόντων, Shooting Stars και Skills Challenge, ενώ η αυλαία θα πέσει με τη διεξαγωγή του All Star Game

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά και για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ: www.greece3x3.gr



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved