Σκόπα: «Έλλειψη διαφάνειας, συμμαχίες, ανακολουθία και υιοθέτηση περίεργων πρακτικών από Φασούλα»

Σκόπα: «Έλλειψη διαφάνειας, συμμαχίες, ανακολουθία και υιοθέτηση περίεργων πρακτικών από Φασούλα»

Η Έλενα Σκόπα, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Ιάσωνας Κολωνού, ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα και με δήλωση της στάθηκε στο τι την οδήγησε να το πράξει αυτό

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Τις τελευταίες 2 ημέρες δεχόμαστε καταιγισμό δημοσιευμάτων και ερωτημάτων από σωματεία, σχετικά με τις ενέργειες της "ομάδας" , την οποία ο Σύλλογός μας μέσω της υποψηφιότητάς μου έχει υποστηρίξει, καθώς πρόβαλε ως στόχο την αναδιάρθρωση του μπάσκετ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες.

Παρότι ο τύπος βρίθει δημοσιευμάτων για νέα προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου, συμμαχίες και συμφωνίες Λιόλιου – Φασούλα και προσφυγή στη δικαιοσύνη για επικύρωση της συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου, στην επίσημη ιστοσελίδα "Πρώτα το Μπάσκετ" δεν έχει ανέβει επίσημο δελτίο τύπου.
Τα τελευταία δελτία τύπου αναφέρονται στην προσφυγή των σωματείων - μελών της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΚ στο Πρωτοδικείο για ορισμό νόμιμης προσωρινής διοίκησης, μεταξύ των οποίων και ο ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ Κολωνού, που έχει προτείνει την υποψηφιότητά μου για τακτικό μέλος Δ.Σ. της ΕΟΚ, προτείνοντας συγκεκριμένα μέλη και τον Παναγιώτη Φασούλα ως προσωρινό Πρόεδρο.

Επίσης σύμφωνα με την από 4/4/2021 Επιστολή προς τα Μέλη της Προσωρινής Διοίκησης ΕΟΚ & τα Αναπληρωματικά Μέλη (όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας «Πρώτα το Μπάσκετ») προτείνονται για την πρώτη συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης, εκτός από τη συγκρότηση σε σώμα, ως θέματα προς συζήτηση και ψήφιση εκτός ημερήσιας διάταξης:

1. Η ψήφιση για την λήψη απόφασης της οριστικοποίησης της ημερομηνίας των εκλογών και του τρόπου τέλεσης αυτών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

2. Η ψήφιση για την λήψη απόφασης περί της υποβολής αιτήματος προς την Πολιτεία, με σκοπό την άρση της αναστολής λειτουργίας των Ακαδημιών των αθλητικών σωματείων σε άμεση συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς, διαφαινόμενης της απόφασης επαναλειτουργίας των σχολείων.

Αντίθετα με τα παραπάνω, γινόμαστε αποδέκτες της είδησης ότι Πρόεδρος αναδείχτηκε κατόπιν ομοφωνίας εκπροσώπων Φασούλα και Λιόλιου, ο Φάνης Χριστοδούλου κι όχι ο Παναγιώτης Φασούλας, που αποτελούσε τη βούληση των αιτούντων σωματείων, με διαδικασία που αμφισβητείται και προσβάλλεται δημοσίως ως αντικαταστατική. Ταυτόχρονα δεν υπάρχει καμία επίσημη θέση στην οποία μπορούμε να βασιστούμε και να επικαλεστούμε σε όσους μας απευθύνουν εύλογα ερωτήματα δεδομένης της μέχρι τώρα υποστήριξής μας στο πρόσωπο του Παναγιώτη Φασούλα, ούτε καν ενημέρωσή μας ως υποψήφιοι και συμμετέχοντες στην αίτηση για οποιαδήποτε ενέργεια ή εξέλιξη.

Ενδεικτικό της απαξίωσης των σωματείων στα οποία βασίζεστε και τα οποία δηλώνετε ότι σας τίμησαν με την πρότασή τους, ζητήσαμε εδώ και μια εβδομάδα, την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων της αίτησης μας από τον δικηγόρο που παραστάθηκε τον κο Κανελλόπουλο, μας παράπεμψε στον κο Γκιουλιστάνη, ο οποίος μας αγνόησε πλήρως.

Καμία εξήγηση γιατί την τιμητική όπως δηλώσατε πρότασή των σωματείων για Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, την χρησιμοποιήσατε ως λευκή επιταγή για συμμαχίες, για αλλαγή πρότασης Προέδρου, δικαστικές προσφυγές ως αναγκαίες για τη νομιμότητα των πράξεών σας και άλλες πιθανόν ενέργειες που αγνοούμε, καθώς όπως προαναφέραμε η πληροφόρησή μας προέρχεται από δημοσιεύματα χωρίς καμία επίσημη θέση ή ενημέρωση.

Καμία εξήγηση γιατί τα δύο θέματα που προτάθηκαν ουδέποτε συζητήθηκαν και η συμφωνία Φασούλα – Λιόλιου οδήγησε στην ανάδειξη προσωρινού Δ.Σ. και σε καμία άλλη απόφαση.

Η έλλειψη ξεκάθαρα διατυπωμένης θέσης, η έλλειψη διαφάνειας, οι συμμαχίες με όσους έχετε κατακρίνει μέσω δημόσιων δηλώσεων και η υιοθέτηση πρακτικών που αποκηρύσσετε, χωρίς να έχετε προβεί σε στοιχειώδη ενημέρωση των υποστηρικτών σας, πόσο μάλλον συναίνεση για τις ενέργειές σας, έφτασαν πολύ γρήγορα στο αποκορύφωμά τους μετά από πολλά δυστυχώς πρώιμα δείγματα ανακολουθίας στις δηλώσεις και τις δεσμεύσεις σας πριν καν εκλεγείτε, όχι μόνο απέναντί μας αλλά και ενώπιον των σωματείων που παρευρέθηκαν στη συνάντηση στα γραφεία μας.

Τα παραπάνω, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε δικαστική έκβαση, κλονίζουν ισχυρά και αναπόφευκτα την εμπιστοσύνη μας ως προς την προοπτική που προβάλλετε, τους στόχους που θέτετε, τις προγραμματικές θέσεις περί διαφάνειας και τις μεθόδους που υιοθετείτε, και αφαιρούν κάθε λόγο υποστήριξής σας.

Συνεπώς σας ενημερώνω ότι το Δ.Σ. του ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ Κολωνού αποφάσισε ομόφωνα να αποσύρει τη υποστήριξή του στον Παναγιώτη Φασούλα ως υποψήφιο Πρόεδρο και να με προτείνει ως ανεξάρτητο υποψήφιο τακτικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ.

Έλενα Σκόπα

Μέλος του Δ.Σ.

Πηγή: grizoilikoi.blogspot.com

Διαβάστε επίσης:

Λιόλιος - Φασούλας: Οι 10 λόγοι που ξαναπέφτουν στον γκρεμό

Το… απονενοημένο διάβημα του Λιόλιου, για να σώσει τον Φασούλα!

Μεγάλη νίκη Βασιλακόπουλου-Παπανικολάου και νομιμότητας!

ΕΟΚ: «Η συνεδρίαση και η παρουσία 12 μελών συνιστά απαρτία»

Ο Φασούλας κάνει τη βρώμικη δουλειά για τον Λιόλιο

Μετά την πειρατεία ετοιμάζουν… κατάληψη Φασούλας-Λιόλιος!

Παπανικολάου: «Νόμιμο το ΔΣ της ΕΟΚ»

Τσαγκρώνης: «Χωρίς προβλήματα οι εκλογές στις 30 Μαΐου»



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved