Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Το «ευχαριστώ» στους κατόχους διαρκείας

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Το «ευχαριστώ» στους κατόχους διαρκείας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε εμπράκτως όλους εκείνους που ανεξαρτήτως πανδημίας στάθηκαν και φέτος εμπράκτως στο πλευρό της ομάδας

Το δικό της ευχαριστώ σε όσους προμηθεύτηκαν κάρτες διαρκείας, παρά την κρίση της πανδημίας, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Παράλληλα γνωστοποίησε πως η διάθεση των διαρκείας παρατείνεται μέχρι τέλος Οκτωβρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε, η προσεχής χρονιά εξακολουθεί να καλύπτεται από αβεβαιότητα ως προς το ζήτημα της προσέλευσης θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες.
Παρά ταύτα ένας σημαντικός αριθμός φιλάθλων μας, προμηθεύτηκε ήδη την κάρτα διαρκείας του και ενίσχυσε τη φετινή προσπάθεια, αν και υφίσταται ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής ορισμένων αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές ή με περιορισμένη παρουσία θεατών.
Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, νιώσαμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εμπράκτως αλλά και να ανταμείψουμε όλους αυτούς τους φιλάθλους που απέδειξαν την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή τους προς την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021 ανοίγει επίσημα την αυλαία της την Τετάρτη (23/9) και ώρα 21.00 με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το Περιστέρι στον ημιτελικό του Super Cup και υπό κανονικές συνθήκες η διάθεση των καρτών διαρκείας θα ολοκληρωνόταν.
Ως εκ τούτου, όσοι φίλοι της ομάδας έχουν ήδη προμηθευτεί ή θα προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας μέχρι τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης 23/09/2020, θα λάβουν δικαίωμα έκπτωσης 30% στις ανανεώσεις καρτών διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
Επιπλέον θα έχουν άμεση προτεραιότητα στην είσοδο τους στο γήπεδο σε περίπτωση περιορισμένης παρουσίας φιλάθλων.
Ωστόσο, η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας παρατείνεται έως τις 31/10/2020. Όσοι προβούν σε αγορά από τις 21.00 το βράδυ της 23/09/2020 έως και τις 31/10/2020, θα λάβουν δικαίωμα έκπτωσης 20% στις ανανεώσεις καρτών διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
Μετά την ως άνω καταληκτική ημερομηνία, και εφόσον επιτραπεί η μερική ή ολική προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα, θα εκδίδονται εισιτήρια αγώνα ανάλογα με την διαθεσιμότητα, και οι τιμές θα διαμορφώνονται με την μέθοδο του Dynamic Pricing.
Ευχή όλων μας είναι να ξεπεραστεί σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας, υγιείς πάνω από όλα και χωρίς περιορισμούς.
Από τις παραπάνω προσφορές εξαιρούνται οι ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
-Γραφεία ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ευκαλύπτων 2 & Πεντέλης 43, Μαρούσι, 15126 | 214 402 2541
-Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr
-Τηλεφωνικά στη γραμμή της VIVA στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η αναφορά του Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
#UNITED WE STANDΠαναθηναϊκός: Το κορυφαίο ημίχρονο στην Ευρωλίγκα - Τα «πράσινα» ρεκόρ
Παναθηναϊκός: Το κορυφαίο ημίχρονο στην Ευρωλίγκα - Τα «πράσινα» ρεκόρ
Australian Open: Στον τελικό ο Τζόκοβιτς κόντρα στον Τσιτσιπά - Εύκολα ο Σέρβος τον Πολ
Australian Open: Στον τελικό ο Τζόκοβιτς κόντρα στον Τσιτσιπά - Εύκολα ο Σέρβος τον Πολ
Australian Open: Τα highlights από την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό (video)
Australian Open: Τα highlights από την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό (video)
Παναθηναϊκός: Κατατέθηκαν οι φάκελοι για το νέο γήπεδο
Παναθηναϊκός: Κατατέθηκαν οι φάκελοι για το νέο γήπεδο