Πανερυθραϊκός: Επέστρεψε... σπίτι ο Μάνος Κοντούδης!

Πανερυθραϊκός: Επέστρεψε... σπίτι ο Μάνος Κοντούδης!

Παίκτης του Πανερυθραϊκού είναι και επίσημα ο Μάνος Κοντούδης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με ιδιαίτερη χαρά, σεβασμό στην ιστορία του, αλλά και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ανακοινώνει τη μεγάλη επιστροφή του Μάνου Κοντούδη, ο οποίος από την προσεχή σεζόν 2020-2021 θα αγωνίζεται ξανά με τη φανέλα της ομάδας μας!

Είναι τεράστια η χαρά μας, που ένα δικό μας παιδί, ένας αθλητής από τα «σπλάχνα» του Πανερυθραϊκού και «προϊόν» της μεγάλης Ακαδημίας μας, επιστρέφει (και μάλιστα ως διεθνής πλέον) έπειτα από τέσσερα χρόνια σπουδαίας πορείας στον Παναθηναϊκό, για να συνεχίσουμε να «γράφουμε» ξανά μαζί ιστορία και να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο τον Πανερυθραϊκό μας!

Ο Μάνος (18χρ., πόιντ γκαρντ) -γιος του θρύλου της ομάδας μας Στέλιου Κοντούδη, ο οποίος πλέον είναι Υπεύθυνος Σκάουτινγκ και μέλος του προπονητικού τιμ στο ανδρικό τμήμα- αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό μας, αναδεικνύοντας το ταλέντο του μέσα απ' την παραγωγική διαδικασία του Συλλόγου, από 6 μέχρι και 14 ετών (σ.σ. Παμπαίδες), για να εξελιχθεί σε ένα απ' τα πιο «δυνατά» πρόσπεκτ και από τις μεγάλες ελπίδες για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Τα κατορθώματά του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επένδυσε στον Κοντούδη και εκείνος το 2016 άνοιξε τα φτερά του για να φορέσει το τριφύλλι στο στήθος. Στον Παναθηναϊκό ξεχώρισε αμέσως, πανηγυρίζοντας μάλιστα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 2018, ενώ συμμετείχε και στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, τόσο στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, που πίστευε πολύ στις δυνατότητες του Μάνου, όσο και σε διεθνή Τουρνουά, «γράφοντας» και τις πρώτες του συμμετοχές, σε επίπεδο ανδρών, με τον «Εξάστερο». Συν τοις άλλοις, κέρδισε τις εντυπώσεις και στα αναπτυξιακά Τουρνουά της Turkish Airlines EuroLeague «Adidas Next Generation», σε Μόναχο και Βελιγράδι, με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει ειδικές αναφορές στις εμφανίσεις και τις προοπτικές του! Τέλος, ο Μάνος είναι και διεθνής, αφού φόρεσε το εθνόσημο με τις Εθνικές Εφήβων (U18) και Παίδων (U16).

Μάνο, καλώς ήρθες πίσω στο σπίτι σου και την Οικογένεια του Πανερυθραϊκού, με την ευχή να ζήσουμε ακόμη περισσότερες σπουδαίες στιγμές, κάνοντας μαζί τα όνειρά μας πραγματικότητα! #WelcomeHome ? ?

?? Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη του επιστροφή στον Πανερυθραϊκό, ο Μάνος Κοντούδης, μιλώντας στο panerythraikosbc.gr, τόνισε: «Αρχικά, είμαι τρομερά χαρούμενος που επέστρεψα εδώ, που μεγάλωσα μπασκετικά, που έκανα τα πρώτα μου βήματα... Στο δεύτερο σπίτι μου! Έπειτα από τέσσερα σπουδαία χρόνια με τον Παναθηναϊκό, μέσα στα οποία σίγουρα ωρίμασα τόσο ως παίκτης, όσο και ως χαρακτήρας, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στον αγαπημένο μου Πανερυθραϊκό και να βρίσκομαι ξανά εδώ! Είναι, επίσης, μεγάλη πρόκληση, αλλά και χαρά, το να είμαι μέρος του νέου μοντέλου που δημιουργεί η ομάδα, αλλά και το να μου δείχνει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη ο κόουτς Χουχουλής και ολόκληρος ο Σύλλογος, εν όψει της καινούριας σεζόν, που ύστερα από τέσσερα χρόνια βρίσκει τον Πανερυθραϊκό πάλι στην Α2! Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε να δικαιώσουμε τους φιλάθλους μας και να πετύχουμε τους στόχους μας!».



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved