Ανακοίνωσε Αλεξανδρή ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Αλεξανδρή ο Ολυμπιακός

Οι διοικούντες την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνεχίζουν να «χτίζουν» το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα (31/7) την απόκτηση της Διονυσίας Αλεξανδρή, η οποία την παρελθούσα σεζόν αγωνίστηκε στην Ελευθερία Μοσχάτου, ενώ την προηγούμενη τετραετία φόρεσε τη φανέλα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την Διονυσία Αλεξανδρή έχει ως εξής:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή. Η διεθνής πλέι μέικερ (Ημ. γέννησης, 24/10/1989, ύψος 1.65μ.), υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Διονυσία Αλεξανδρή ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω μεγάλη τιμή που θα παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι πως έχω δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια για να βρίσκομαι εδώ και η πρόταση αυτή μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να δουλέψω ακόμα πιο πολύ για να μπορέσω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις που έχει μια μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τον προπονητή για το ενδιαφέρον που μου έδειξαν και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να τους δικαιώσω. Από εκεί και πέρα, Θα ευχηθώ υγεία σε όλους και τα καλύτερα έρχονται»".



Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο ΟΠΑΠ Game Time για το restart της Εθνικής Ομάδας
Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο ΟΠΑΠ Game Time για το restart της Εθνικής Ομάδας
Εποχή... Κορόνα στον Παναθηναϊκό
Εποχή... Κορόνα στον Παναθηναϊκό
Αταμάν σε παίκτες: «Παίξαμε καταπληκτικό μπάσκετ» (vid)
Αταμάν σε παίκτες: «Παίξαμε καταπληκτικό μπάσκετ» (vid)
Καραλής: «Είχα σοβαρό τραυματισμό, είπαν στη μητέρα μου πως δεν θα συνεχίσω
Καραλής: «Είχα σοβαρό τραυματισμό, είπαν στη μητέρα μου πως δεν θα συνεχίσω
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved