Pick 'n' troll: Ο «Άι-Γιώργης» και οι... καραμέλες!

Pick 'n' troll: Ο «Άι-Γιώργης» και οι... καραμέλες!

Το «Pick ‘n’ troll» κάνει πρεμιέρα στο OnSports με την παραμονή Πρίντεζη και τις… καραμέλες για τον πόνο του Ολυμπιακού!

Αν ένας άνθρωπος μπορεί να ξέρει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο είναι ο Δημήτρης Ιτούδης. Για 13 χρόνια οι δυο τους στον πάγκο του Παναθηναϊκού έζησαν τα πάντα και η αλήθεια είναι πως ο ένας αποτελούσε το alter ego του άλλου. Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Σε συνέντευξή του ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο «Ζοτς» τραγουδάει εξαιρετικά Πάριο, Ρέμο και Αργυρό. Ε, αν δεν τα βρει με τον Αλί Κοτς και την Φενέρμπαχτσε, υπάρχει και η… παραλιακή!

itoudis vertis obradovic

Τελικά ο Σάσα Βεζένκοφ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Αν και το τελευταίο διάστημα φάγαμε στη… μάπα τον Άντονι Γκιλ που αποτελούσε (πάντα σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ) τον διακαή πόθο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Τελικά ο Γκιλ μας τελείωσε και μείναμε με τον Σάσα. Και αυτό γιατί λέει στο λιμάνι τον… πιστεύουν πάρα πολύ. Βέβαια όσο «έπαιζε» ο Γκιλ δεν τον πίστευαν. Αλλά ο Γκιλ αποδείχθηκε… αλμυρούτσικος. Πιο φτηνή η πίστη στον Βεζένκοφ.

vezenkof

Ο Αι-Γιώργης ζήλεψε τον Kill Bill…. Πήγε ο Πρίντεζης να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και να βγει την καθιερωμένη φωτογραφία με τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Φωτογραφία που έχει γίνει μεγαλύτερη παράδοση και από τον Αι Βασίλη στο… Μινιόν. Και πήγε ο υπαρχηγός  με…χαβανέζικη βερμούδα (από αυτές που φοράει ο… αρχηγός) και με… μουστάκι. Μυστακιοφόρος, πλέον, ο Αι-Γιώργης. Είπαμε να ζηλέψεις την σταυρωτή του Σπανούλη, αλλά όχι και τις βερμούδες του. Άντε και στο Shopping Star!

printezi

Καραμέλες για τον πόνο του… Ολυμπιακού. Ε εντάξει. Όλα έχουν και ένα όριο. Ότι και να γίνει στην Basket League οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και οι.. γύρω-γύρω, με το 13-1 ασχολούνται. Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα, το 13-1 τους έφταιγε… Ο Τζομπανάκης έφυγε, το 13-1 τους έφταιγε… Στην Α2 έμεινε ο Ολυμπιακός το 13-1 τους έφταιγε. Ο κορονοϊός σταμάτησε τα πρωταθλήματα, το 13-1 τους έφταιγε… Τελικά το 13-1 έχει καταντήσει η καραμέλα για τον πόνο του… γαύρου.

aggelopouloi

Αν είχα να διαλέξω ποιος άνθρωπος δεν θα ήθελα να είμαι αυτός θα ήταν, δεδομένα, ο γιος του Πιτίνο. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Παναθηναϊκού τον έχει λιώσει στα… τιτιβίσματα. Το τελευταίο ήταν το αποθεωτικό για τον Γιώργο Βόβορα. Έλεος ρε coach μάθε να τουιτάρεις μόνος σου να βρει και λίγο ελεύθερο χρόνο ο μικρός.

Rick Pitino Oaka Pao



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved