Είναι επίσημο: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπέγραψε με τη ΖΕΝΙΘ την κορυφαία ομάδα ενέργειας

Είναι επίσημο: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπέγραψε με τη ΖΕΝΙΘ την κορυφαία ομάδα ενέργειας

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων φιλάθλων στη χώρα, έδωσε η επίσημη ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης, «μυστικής» συμφωνίας που είναι, πλέον, γεγονός: Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης ανήκει πλέον στη ZeniΘ, την κορυφαία ομάδα ενέργειας! Η είδηση κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή τόσο εκ μέρους του Γιαννάκη όσο και της ZeniΘ.

Ο γνωστός προπονητής και ιδιαίτερα αγαπητός στους Έλληνες ανεξαρτήτως οπαδικών συναισθημάτων, επέλεξε την ομάδα της ZeniΘ και υπέγραψε συμβόλαιο, τόσο για ρεύμα όσο και για φυσικό αέριο με τον πρώτο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα. Η νέα καμπάνια για την ανακοίνωση της σπουδαίας μετεγγραφής προβάλλεται ήδη στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και επιβεβαιώνει το «γεγονός της χρονιάς» στον τομέα της ενέργειας: Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ επέλεξε μια ιστορική ομάδα του χώρου για το μέλλον, το δικό του και της οικογένειάς του. Η ZeniΘ έχει ήδη διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά ενέργειας, συνδυάζοντας και τη διεθνή εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω του μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας Eni, ενώ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην «έδρα» τους και να επιτυγχάνουν ουσιαστική εξοικονόμηση στον οικιακό ή εταιρικό προϋπολογισμό.

2

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ: Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ Ι Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ Ι Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής  Ι Federico Regola, CEO της ZeniΘ, υπογράφουν το συμβόλαιο.

Εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες την εμπιστεύονται ήδη για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο, στα σπίτια και στους επαγγελματικούς τους χώρους και πλέον στην μεγάλη ομάδα της ZeniΘ ανήκει και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο ίδιος, μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ της ZeniΘ, δήλωσε: «Μ’ αρέσει να κερδίζω. Γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα, με ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα. Τη ZeniΘ».

main n

Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ Ι Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ Ι Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής  Ι Federico Regola, CEO της ZeniΘ, ανακοινώνουν την κορυφαία συνεργασία.

Κατά την παρουσίαση της μετεγγραφής και της επίσημης ανακοίνωσης της συμφωνίας, ο κύριος Μάνος Εξαρχουλάκος, διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στην ‘ομάδα’ της ΖeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα, στην ομάδα της ΖeniΘ».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedinInstagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada


Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved