Έδειξε αντίδραση και επέστρεψε ο Προμηθέας (photos)

Έδειξε αντίδραση και επέστρεψε ο Προμηθέας (photos)

Χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, κυρίως στην άμυνα, ο Προμηθέας υπερασπίστηκε την έδρα του, απέναντι στην ουραγό του Α' ομίλου, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα στο EuroCup.

Οι Αχαιοί επικράτησαν με 82-77 της Ουλμ, για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης, βελτιώνοντας σε 6-2 το ρεκόρ τους. Στον αντίποδα, οι Γερμανοί με την έβδομη ήττα τους «βυθίστηκαν» ακόμη περισσότερο.

Η προβληματική άμυνά του Προμηθέα και τα πολλά λάθη (13), έφεραν σε δύσκολη θέση του Αχαιούς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, βλέποντας την Ουλμ να επιστρέφει κάθε φορά που η ελληνική ομάδα επιχειρούσε ένα ξέσπασμα. Τρία λεπτά πριν τη λήξη, μάλιστα, ο Ντράγκιτς φρόντισε να μειώσει και πάλι σε απόσταση... αναπνοής για τους Γερμανούς, γράφοντας το 74-72. Ωστόσο, ένα μίνι σερί 5-0 από πλευράς Προμηθέα (τρίποντο Κασελάκη, δίποντο Έλις), διαμόρφωσε το 79-72 στο 38΄, δίνοντας ένα κομβικό προβάδισμα στην ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Και πάλι όμως οι κακές επιλογές του Προμηθέα έδωσαν ελπίδες «διπλού» στην Ουλμ, η οποία με... γκολ φάουλ του Ομπστ και 2/2 βολές του Τζέρετ, μείωσε εκ νέου σε 80-77 στα 31΄΄ για τη λήξη της αναμέτρησης. Η ψυχραιμία του Κασελάκη, πάντως, από τη γραμμή των ελευθέρων βολών στα 6΄΄ «σφράγισε» την επιτυχία του Προμηθέα, γράφοντας το τελικό 82-77.

Κορυφαίος των Αχαιών ο Ολεξάντρ Λίποβι με 16 πόντους και 4/9 τρίποντα, ο Λεωνίδας Κασελάκης πρόσθεσε 14, ενώ ο Οκτάβιους Έλις «γέμισε» τις ρακέτες με 10 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από την Ουλμ, που τα... έσπασε από τη γραμμή των ελευθέρων βολών (10/20) και υπέπεσε σε 16 λάθη, ξεχώρισε ο Αντρέας Ομπστ με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 42-40, 58-58, 82-77



Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Μαρινέλλας την Τρίτη - Σε στενό κύκλο η ταφή
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Μαρινέλλας την Τρίτη - Σε στενό κύκλο η ταφή
Αυξάνονται οι ομάδες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής
Αυξάνονται οι ομάδες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής
Δείπνο με παίκτες της Ίντερ έφερε μπελάδες για τον Λοκατέλι
Δείπνο με παίκτες της Ίντερ έφερε μπελάδες για τον Λοκατέλι
Ντοκ Ρίβερς: «Φέτος είχαμε μόνο έναν σταρ, οι άλλες ομάδες από 2-3»
Ντοκ Ρίβερς: «Φέτος είχαμε μόνο έναν σταρ, οι άλλες ομάδες από 2-3»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved