Πεδουλάκης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Πεδουλάκης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στάθηκε στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν βρήκαν τις λύσεις για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Προμηθέα μετά και τον τραυματισμό του Φριντέτ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε μετά το φινάλε του εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Προμηθέα Πάτρας:

«Νομίζω ότι είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς ενέργεια, με βιαστικές επιλογές, γεγονός που είχε αντίκτυπο και στην άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μεγαλύτερη προσπάθεια, χάσαμε νωρίς και τον Φριντέτ με τραυματισμό. Δεν είχαμε πόδια ούτε φρεσκάδα, κάτι που μέχρι ένα σημείο είναι λογικό, καθώς αναγκαστήκαμε μετά από 37 ώρες να παίξουμε δεύτερο παιχνίδι.

Νομίζω πως αυτό ήταν κάτι που είχε αντίκτυπο στην απόδοσή μας καθώς στα σουτ δεν είχαμε πόδια. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, χαμηλώσαμε τα σχήματά μας, βγάλαμε διάθεση αλλά ο Προμηθέας είχε μεγαλύτερη ενέργεια κυρίως στο τέλος και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, εμείς συνεχίζουμε».


Σε ερώτηση σχετικά με την άμυνα ζώνης που έπαιξε ο Προμηθέας και πως αντέδρασε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, απάντησε πως: «Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε καλύτερα, στο πρώτο όχι. Χάσαμε και τον καλύτερο μας σουτέρ στη ζώνη. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ενέργεια, γεγονός που είχε αντίκτυπο και στην άμυνα μας, ενώ στην επίθεση πήγαμε βιαστικά».



Σε πανικό ο Βαγγέλης Λιόλιος, νέα δήλωση αμηχανίας για τον Γιάννη Βρούτση
Σε πανικό ο Βαγγέλης Λιόλιος, νέα δήλωση αμηχανίας για τον Γιάννη Βρούτση
Αρτέτα: «Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία»
Αρτέτα: «Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία»
Νέο πρόβλημα στη Μονακό - Νοκ άουτ ο Μίροτιτς
Νέο πρόβλημα στη Μονακό - Νοκ άουτ ο Μίροτιτς
Προ των πυλών της Εθνικής Σαουδικής Αραβίας ο Γιώργος Δώνης
Προ των πυλών της Εθνικής Σαουδικής Αραβίας ο Γιώργος Δώνης
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved