Βασιλόπουλος: «Δεν σκέφτομαι το φινάλε, τώρα έχω αρχίσει!»

Βασιλόπουλος: «Δεν σκέφτομαι το φινάλε, τώρα έχω αρχίσει!»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν και οδήγησαν την Εθνική Ομάδα στη νίκη επί της Γερμανίας στο Μπάμπεργκ.

«Δεν σκέφτομαι το φινάλε, τώρα έχω αρχίσει!» δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ μετά την πρόκριση. Εξαιρετικός ήταν και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για μία ακόμη φορά σε αυτά τα «παράθυρα» της FIBA, σε αυτό το δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο Βασιλόπουλος δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς. Όταν ηρεμήσαμε και είδαμε πιο καθαρά τις φάσεις πήραμε μια διαφορά. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αγχωμένοι και πιεσμένοι, αλλά δεν κάναμε σε κανένα σημείο πίσω. Χαίρομαι πολύ που έζησα όλη τη διαδικασία των προκριματικών, νιώθω ευλογημένος που έπαιξα και στα δώδεκα παιχνίδια. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που καταφέραμε. Το να μαζεύεσαι και να κάνεις δύο προπονήσεις πριν τον αγώνα, είναι δύσκολο να γίνεις ομάδα. Χαίρομαι γιατί δείξαμε ότι όταν θέλουμε μπορούμε να παίξουμε ομαδικά και να έρθουν τα αποτελέσματα. Δεν σκέφτομαι καν το φινάλε, τώρα έχω αρχίσει».

Ο Μαργαρίτης από την πλευρά του τόνισε: «Απέναντι στη Γερμανία ήταν από τους κορυφαίους και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε: «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η Γερμανία έπαιξε πολύ δυνατά, αλλά ματσάραμε τη δύναμη και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Χαιρόμαστε για την πορεία μας στα παράθυρα και τώρα βλέπουμε τα τελικά. Ο Νίκος Ζήσης έχει δώσει και την ψυχή του για την Εθνική, ο κόσμος ήταν φανταστικός και εδώ. Εμείς δίνουμε ό,τι έχουμε στο γήπεδο. Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει μετά, αλλά ότι είχα την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».



Παναθηναϊκός AKTOR, Γκραντ: «Να πάμε να τους νικήσουμε»
Παναθηναϊκός AKTOR, Γκραντ: «Να πάμε να τους νικήσουμε»
Αταμάν: «Δύσκολο ματς, θα πρέπει να κερδίζουμε και πάλι»
Αταμάν: «Δύσκολο ματς, θα πρέπει να κερδίζουμε και πάλι»
Παναθηναϊκός AKTOR: Με Οσμάν στην Κωνσταντινούπολη - Εκτός ο Χολμς
Παναθηναϊκός AKTOR: Με Οσμάν στην Κωνσταντινούπολη - Εκτός ο Χολμς
Ολυμπιακός: Τα παιχνίδια που θα χάσει ο Ελ Κααμπί λόγω Κόπα Άφρικα - Ο «κίνδυνος» για Λεβερκούζεν
Ολυμπιακός: Τα παιχνίδια που θα χάσει ο Ελ Κααμπί λόγω Κόπα Άφρικα - Ο «κίνδυνος» για Λεβερκούζεν
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Η ανατροπή με την υιοθεσία στο Μία νύχτα μόνο του Τάσου Ιορδανίδη, έφερε αναστάτωση στο Χ