Σαντ-Ρος στο Onsports.gr: «Όχι απλά συμπαίκτες, αδέρφια μου στην ΑΕΚ! Πάμε για το BCL!» (vid&photos)

Σαντ-Ρος στο Onsports.gr: «Όχι απλά συμπαίκτες, αδέρφια μου στην ΑΕΚ! Πάμε για το BCL!» (vid&photos)

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος μίλησε για το «κλειδί» της επιτυχίας και τη νοοτροπία που θα πρέπει να συνεχίσει έχει η ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ επέστρεψε θριαμβεύτρια από τη Βραζιλία, φέρνοντας για τρίτη φορά φορά στην Ελλάδα το Διηπειρωτικό Κύπελλο, το οποίο κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της! Τρίτο τρόπαιο σε διάστημα ενός έτους... 

Πάνω από 200 οπαδοί της «Ένωσης» έδωσαν το «παρών» στο «Ελ. Βενιζέλος» για να αποθεώσουν τους «κιτρινόμαυρους» και σίγουρα ένας από τους παίκτες που απόλαυσε... λίγο παραπάνω την πολύ ωραία ατμόσφαιρα ήταν ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Ο Κουβανός φόργουορντ, άλλωστε, είναι αυτό που λέμε η... ψυχή της παρέας, καθώς έχει αυτή την «τρέλα» που θέλουμε όλοι μας και σου επιτρέπει να ζεις την κάθε στιγμή! Δεν τον φωνάζουν, άλλωστε, τυχαία «Loco»...

Ο Σαντ-Ρος μίλησε, κατά την άφιξη της αποστολής, στο Onsports.gr και τόνισε για την εμπειρία του Ρίο: «Ήταν κάτι φανταστικό! Το χαρήκαμε όλοι στην ομάδα και το πανηγυρίσαμε με τον κόσμο μας. Ήταν μια μοναδική εμπειρία, προσωπικά δεν είχα πάει ποτέ στη Βραζιλία και το γεγονός ότι επιστρέψαμε με το τρόπαιο το κάνει ακόμα καλύτερο όλο το ταξίδι», ενώ στη συνέχεια σχολίασε: «Η ΑΕΚ κάνει εξαιρετική δουλειά με τον τρόπο που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια κι αυτό αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα της. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον σύλλογο, για το “χτίσιμο” της ομάδας. Τρία τρόπαια σε λιγότερο από έναν χρόνο είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για κάθε οργανισμό»

«Να κάνουμε και πάλι τον κόσμο μας περήφανο»

Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει για τα καλά (και) στο μπάσκετ κι όπως είναι φυσικό μετά από αυτά τα τρία τρόπαια οι προσδοκίες μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο... Πλέον, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάθε οπαδού της «Ένωσης» είναι το back-2-back στο Basketball Champions League, εκεί όπου η ομάδα του Μπάνκι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στη regular season. Εκεί, όπου πλέον έχει μπροστά της τον «εμφύλιο» με τον ΠΑΟΚ για τους «16». Ο Σαντ-Ρος αναφέρθηκε στη νοοτροπία που πρέπει να συνεχίσει να έχουν οι «κιτρινόμαυροι» και στο υπόλοιπο της σεζόν. «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα!» τόνισε αρχικά, για να εξηγήσει: «Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία, να μην κατεβάσουμε ταχύτητα, να κάνουμε και πάλι τον κόσμο μας και όλους στην ομάδα περήφανους. Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τους φιλάθλους μας... Πάντα υπάρχουν νίκης και ήττες και ποτέ δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να πηγαίνεις με αυτή τη νοοτροπία. Πάμε, λοιπόν, να παλέψουμε για το BCL και ο,τι άλλο βρεθεί μπροστά μας»

«Τους βλέπω περισσότερο από την οικογένεια μου»

Ο Σαντ-Ρος είναι ένα από τα μεγαλύτερα... πειραχτήρια στην ομάδα! Μια «βόλτα» στα social media, όπου άλλωστε είναι κι ιδιαίτερα ενεργός, αρκεί για να καταλάβει κάποιος ότι όλοι θα τον θέλαμε για συμπαίκτη μας ή συνάδελφο μας. Βέβαια, εδώ «κολλάει» και το «περνάμε καλά και βγαίνει προς τα έξω», καθώς αυτή η αίσθηση της οικογένειας που υπάρχει (και) στη φετινή ΑΕΚ αποδεικνύεται το «κλειδί» της επιτυχίας. Είναι, όμως, έτσι; Τι λέει ο ίδιος... «Φυσικά! Δεν θέλουμε να είμαστε απλά συμπαίκτες αλλά αδέρφια! Εντός κι εκτός παρκέ και ταξίδια όπως αυτό μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Βλέπω τα παιδιά περισσότερα κι από την οικογένεια μου οπότε για εμένα είναι αδέρφια, όχι απλά συμπαίκτες. Έχουμε περάσει καλές και κακές στιγμές, περνάμε πολλές ώρες μαζί και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον κι αυτό λειτουργεί και στη χημεία μας εντός παρκέ».

«Παιδιά, είστε οι καλύτεροι!»

Τέλος, ο Σαντ-Ρος δεν θα μπορούσε να μην κάνει και μια ιδιαίτερη αναφορά στους οπαδούς της ΑΕΚ, λέγοντας: «Ο κόσμος μας είναι φανταστικός! Η υποστήριξη τους είναι φοβερή, κάποιοι ήρθαν ως το Ρίο για να είναι δίπλα μας και τώρα έχει έρθει τόσος κόσμος για να μας υποδεχθεί. Είναι κάτι μοναδικό, αγάπησα τους οπαδούς μας από την πρώτη ημέρα! Παιδιά, είστε οι καλύτεροι!»

Top 10 Plays - FIBA Intercontinental Cup 2019



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved