Μπάνκι: «Θελουμε το τρόπαιο»

Μπάνκι: «Θελουμε το τρόπαιο»

Για την περιπέτεια της ΑΕΚ στο Διηπειρωτικό Κύπελλο μίλησε ο Λούκα Μπάνκι.

Ο Ιταλός προπονητής είπε  «Είναι η ώρα που θα δεις την ομάδα μου και δεν θα δεις τον Αντετοκούνμπο. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Μιλάμε για ομαδική δουλειά. Αυτός ο τύπος και η οικογένειά του έχουν ξεχωριστή ιστορία. Έχουν μεγάλη σύνδεση με την χώρα και το πώς ωρίμασε. Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσει γι αυτόν, γιατί είμαι μόλις έναν χρόνο στην Ελλάδα. Όλη η χώρα είναι περήφανη γι αυτόν και το δείχνει και βελτιώνεται.

Η ταυτότητά μας είναι ξεκάθαρη στο παρκέ. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει πίσω της κόσμο και στον ελληνικό αθλητισμό είναι δυνατή. Η ομάδα μου θα εκπροσωπήσει κάποιες αξίες του DNA της ομάδας. Θέλουμε να παίξουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Θέλουμε να ανταγωνιστούμε. Δεν θα είναι εύκολο.

Είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι και βρεθήκαμε σε διαφορετικό περιβάλλον. Αυτό το συνηθίζουμε. Έχουμε μεγάλο κίνητρο να δείξουμε τις αξίες μας και το στυλ παιχνιδιού μαςι και στο τέλος θέλουμε να δείιξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πρόσφατα υπήρχαν δύο ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που έπαιξαν τέτοια παιχνίδια και ο στόχος μας είναι να εκπροσωπήσουμε την χώρα με τον καλύτερο τρόπο, όπως κάνει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ».



Οι Νικς έστειλαν τον Γιαμπουσέλε στους Μπουλς
Οι Νικς έστειλαν τον Γιαμπουσέλε στους Μπουλς
Αγρότες: Με τα τρακτέρ στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου - Τι αποφάσισαν στη Νίκαια
Αγρότες: Με τα τρακτέρ στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου - Τι αποφάσισαν στη Νίκαια
Προμηθέας: Κάταγμα στο χέρι ο Ρομπ Γκρέι
Προμηθέας: Κάταγμα στο χέρι ο Ρομπ Γκρέι
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι «Δικεφάλων»
Χάντμπολ Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι «Δικεφάλων»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved