Αγγέλου: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ο αγώνας κρίθηκε στα λάθη μας»
SHARE

Αγγέλου: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ο αγώνας κρίθηκε στα λάθη μας»

Τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του έκριναν το ματς σύμφωνα με τον τεχνικό του Άρη Βαγγέλη Αγγέλου

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν σε μία πολύ καλή βραδιά, εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Προσπαθήσαμε να… μαζέψουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Χάσαμε επτά επιθετικά ριμπάουντ και δεχθήκαμε δέκα πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και δεχθήκαμε μόνο δύο.

 

Το σημείο που έκρινε το παιχνίδι ήταν οι 24 πόντοι που δεχθήκαμε από λάθη. Επίσης στο 80-75 έγιναν 4-5 φάσεις, που είχαν αρνητική εξέλιξη για εμάς. Είχαμε τρία σουτ, το ενδιάμεσο του Κάιζερ που εγώ νομίζω ότι ήταν φάουλ, δύο άστοχα τρίποντα. Μετά δεχθήκαμε στο 82-75 το τρίποντο από τον Γκος, που ήταν λάθος της άμυνας, είχαμε πει ότι θα παίξουμε πάνω σε αυτό το σκριν.

Είχαμε τα νεύρα του Λάκι που δεχθήκαμε τις τέσσερις συνεχόμενες βολές. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, εμείς πρέπει να κρατήσουμε την μαχητικότητα που δείχνουμε. Την προσπάθεια που κάνουμε να ελέγχουμε τα παιχνίδια και να δούμε σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού, πως συμπεριφερόμαστε, αμυντικά και επιθετικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Τα 14 τρίποντα του ΠΑΟΚ πολύ σημαντικά, κάποια ήταν καθοριστικά. Ο Χρυσικόπουλος επίσης καθοριστικός. Ήταν ώριμος και σήμερα ήταν καταπληκτικός. Είναι δύσκολο να ελέγξεις ένα παιχνίδι που φεύγει πάνω από 38%-39% και εσύ δέχεται 20 πόντους από λάθη. Ένα στοιχείο που δίνει τις κατοχές είναι όταν παίζεις άμυνα, όταν δεν χάνεις τα ριμπάουντ και όταν δεν κάνεις λάθη.

Εμείς και χάναμε τα ριμπάουντ και κάναμε λάθη και ο αντίπαλος είχε μεγάλη οργανωμένη ευστοχία με πολύ καλή τακτική. ¨Όταν δέχεται τρίποντα με 40%, είναι πολύ δύσκολο αν μην πάει ο αγώνας στους 90 πόντους, από την στιγμή που δίνει κι εσύ 20 πόντους από λάθη»

Αναφορικά σε σκέψη για αλλαγές στο ρόστερ είπε: «Δεν υπάρχει σκέψη για αλλαγές. Αυτή η ομάδα διαμορφώνεται, καταλαβαίνω την στεναχώρια, την στενοχώρια της διοίκησης και την πίεση. Είμαστε σε μία κατάσταση που για τον Άρη τα τελευταία χρόνια ισχύει, υπάρχει αυτή η πίεση προς τον κόσμο, την ιστορία, το βάρος του συλλόγου. Η ομάδα δουλεύει, αν μπορούσε να κάνει κάτι καλό θα το έκανε.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Δεν πρέπει να χάσουμε το κουράγιο μας, τις σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας. Αυτό λέω στα παιδιά. Δεν πρέπει να χάσουμε τον κώδικα επικοινωνίας με άξονα την αλήθεια που έχουμε. Δεν πρέπει να χάσουμε ποιοι πρέπει να παίρνουν την ευθύνη και ποιοι πρέπει να στηρίζουν αυτή την ομάδα. Κι εμείς περιμένουμε μία δύσκολη διάρκεια για την ομάδα και πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.

Παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με προπόνηση να προσπαθούμε να κατακτούμε τους στόχους μας».

 

 

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στα Σπάτα
Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στα Σπάτα
Live Streaming η «Πράσινη Ώρα»
Live Streaming η «Πράσινη Ώρα»
ΠΣΑΠ: «Η βία δεν είναι ανίκητη»
ΠΣΑΠ: «Η βία δεν είναι ανίκητη»
Η Μαριάννα Καλέργη τα... πέταξε ξανά! (pic)
Η Μαριάννα Καλέργη τα... πέταξε ξανά! (pic)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies