Ελλάδα: «Πέταξε» για Παρίσι (photos)

Ελλάδα: «Πέταξε» για Παρίσι (photos)

Το «παρών» σε φιλικό τουρνουά που θα γίνει στην Γαλλία θα δώσει η Εθνική Ελλάδας του μπάσκετ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Η αποστολή της «γαλανόλευκης», υπό την ηγεσία του Θανάση Σκουρτόπουλου, αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (7/9) για την γαλλική πρωτεύουσα, όπως το Σάββατο (8/9) στις 19:00 θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο και την επόμενη μέρα, την Κυριακή (9/9) στις 19:30 θα παίξει με τους διοργανωτές.

Τα δύο παιχνίδια αποτελούν την… πρόβα της εθνικής ομάδας, ενόψει των δύο αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ. Αρχικά, στις 13 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο την Σερβία, ενώ στις 19 του μήνα θα βρεθεί στην Τιφλίδα για το ματς με την Γεωργία.

Με αφορμή τις υποχρεώσεις της επίσημης αγαπημένης, ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε το επίπεδο ετοιμότητας των διεθνών. «Είναι λίγο περίεργη η προετοιμασία με λίγες ημέρες και με τους παίκτες να ερχόμαστε έχοντας αρχίσει δουλειά με τις ομάδες μας, άρα είναι λογικό να μην είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας. Υπάρχει όμως η εμπειρία και η ποιότητα για να κάνουμε όσα πρέπει στις ημέρες που έχουμε μπροστά μας και να εμφανιστούμε έτοιμοι στους αγώνες», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι αυτονόητο το πόσο θα μας βοηθήσουν τα δύο παιχνίδια προετοιμασίας, για να βρούμε ρυθμό και να κάνουμε δοκιμές με δύο δυνατούς αντιπάλους. Η πρώτη φάση έχει φέρει την Εθνική πολύ κοντά στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης, με αυτό το 6/6 για το οποίο εννοείται ότι αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο τα παιδιά που σήκωσαν το βάρος, πέτυχαν το απόλυτο και άνοιξαν τον δρόμο».

Τέλος, ο διεθνής φόργουορντ, ανέφερε: «Η πρόκληση της παρουσίας στο Παγκόσμιο είναι πολύ μεγάλη, ξέρουμε τι χρειάζεται για να έρθει αυτή και τυπικά και μακάρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα όσο πιο γρήγορα γίνεται σε αυτή την δεύτερη φάση των προκριματικών».

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

Δείτε…



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved