Τέλος ο Μίσσας

Τέλος ο Μίσσας

Δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του νταμπλ, το οποίο ήταν και 3ο διαδοχικό, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Κώστα Μίσσα.

Ο έμπειρος προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ των «ερυθρόλευκων» είχε ανάγκη να ξεκουραστεί, όπως δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ο Μίσσας είχε αναλάβει τις «ερυθρόλευκες» μεσούσης της σεζόν αντικαθιστώντας την Ελένη Καπογιάννη.

Στη σχετική δήλωσή του, ο Μίσσας αναφέρει: «Μετά από μια δύσκολη, κοπιαστική, αλλά κυρίως ενδιαφέρουσα σεζόν για μένα, που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι με την Εθνική Ανδρών και ολοκληρώθηκε πριν από δύο ημέρες με την κατάκτηση του νταμπλ με τον μεγάλο Ολυμπιακό, έφτασε η στιγμή να ξεκουραστώ. Ήρθε η ώρα μετά από χρόνια να χαρώ το καλοκαίρι και να πάρω δυνάμεις για τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού, τον κ. Κουντούρη, τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Λεριώτη για τη συμπαράστασή τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι που συνοδεύτηκε με δύο τίτλους και ωραίες στιγμές. Εις το επανιδείν».



ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Ραϊέστε η Μούρθια
ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Ραϊέστε η Μούρθια
Player of the Month ο Γιόβιτς
Player of the Month ο Γιόβιτς
Βεζένκοφ: «Μεγάλος στόχος η Euroleague - Μόνο αυτό είναι στο μυαλό μου»
Βεζένκοφ: «Μεγάλος στόχος η Euroleague - Μόνο αυτό είναι στο μυαλό μου»
Λευτέρης Πετρούνιας: Οι κόρες του παρακολούθησαν με αγωνία το χρυσό στο Κάιρο
Λευτέρης Πετρούνιας: Οι κόρες του παρακολούθησαν με αγωνία το χρυσό στο Κάιρο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved