Σάκοτα: «Τώρα θα είμαστε έτοιμοι απέναντι στη Στρασμπούρ» (photos)

Σάκοτα: «Τώρα θα είμαστε έτοιμοι απέναντι στη Στρασμπούρ» (photos)

Άνοιξε η όρεξη στην ΑΕΚ μετά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Basketball Champions League - Οι ημερομηνίες για τα ματς με τους Βέλγους

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η υποδοχή της παικτών και του τεχνικού επιτελείου ΑΕΚ από την Τσεχία, εκεί όπου χθες (14/3), πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Ο αρχηγός της Ένωσης, Ντούσαν Σάκοτα, με δηλώσεις του στη NOVA, αναφέρθηκε στη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Νίμπουρκ είπε ότι «ήταν ο στόχος που είχαμε θέσει εξ αρχής. Τώρα προέχει να δώσουμε σημασία σε ένα μεγάλο αντίπαλο που μας έχει κερδίσει. Αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι ακριβώς πρέπει για τη νίκη».

Ο Σάκοτα είπε ότι οι νίκες έρχονται λόγω του «χαρακτήρα των παικτών της ομάδας. Όταν η ομάδα χρειαζόταν μια μεγάλη νίκη την έπαιρνε. Η ομάδα έχει όρεξη για παραπάνω. Όποιος έβλεπε τις προπονήσεις της ομάδας, θα παρατηρούσε ότι υπήρχε όρεξη από την αρχή. Το πρόβλημα ήταν τα σκαμπανεβάσματα μέσα στη χρονιά».

Για τους αγώνες... θρίλερ που έχει κατακτήσει εφέτος η ομάδα είπε: «Μας έχουν αποκαλέσει βασιλιάδες των ανατροπών, αλλά θα θέλαμε να πάρουμε μια νίκη χωρίς να είναι έτσι. Θα είναι δύσκολα ματς απέναντι στη Στρασμπούρ. Θα πρέπει να σταματήσουμε τα γκαρντ τους, όπως τον Ίνγκλις που εμφανίστηκε ξαφνικά και δεν τον ξέραμε. Τώρα θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι».

O Μάνι Χάρις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη-πρόκριση επί της Νίμπουρκ, λέγοντας ότι «ήταν ένα σπουδαίο ματς και ήρθε η νίκη. Όλη η ομάδα πάλεψε και είμαστε μια χαρά. Μείναμε μαζί και τα καταφέραμε. Τώρα χρωστάμε κάτι απέναντι στη Στρασμπούρ. Έχουμε χάσει δύο φορές στο τέλος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ν` ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να είμαστε έτοιμοι».

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε από την πλευρά του: «Εμείς συνέχεια το πιστεύαμε, εσείς δεν μας πιστεύετε απ` έξω ποτέ, όπως και στο Κύπελλο και τώρα. Μέχρι στιγμής έχουμε όμως αποδείξει ότι τα πάμε καλά και βήμα-βήμα ανεβαίνουμε και αποδεικνύουμε πράγματα. Στα μεγάλα ματς βγάζουμε χαρακτήρα. Άλλωστε αυτά τα ματς χαρακτηρίζουν μία ομάδα. Την Στρασμπούρ την ξέρουμε και μας ξέρει. Θα δούμε τα λάθη που κάναμε σε εκείνα τα δύο ματς».

Στο μεταξύ, η FIBA γνωστοποίησε τις ημερομηνίες για τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στις 28 Μαρτίου (19:30) θα διεξαχθεί το πρώτο ματς με γηπεδούχους τους «κιτρινόμαυρους», ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 4 Απριλίου (21:30) στο Στρασβούργο, ημερομηνία σταθμός στην ιστορία της Ένωσης, αφού το 1968 είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης.

 

 



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved