Τζάκσον: «Ευλογημένος για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου»

Τζάκσον: «Ευλογημένος για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου»

Τον ενθουσιασμό του για την ένταξή του στο δυναμικό του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Νταρνέλ Τζάκσον.

Ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ, που αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, για να ενσωματωθεί με την ομάδα, τόνισε αρχικά: «Νιώθω πραγματικά ευλογημένος και τυχερός για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέλος του ΠΑΟΚ».

Πρόσθεσε λέγοντας: «Νιώθω ότι μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο καλύτερα και όσο γρηγορότερα μπορώ για να παίξω το παιχνίδι μου με τον τρόπο που θα βοηθήσει την ομάδα να παίρνει νίκες. Θα δουλέψω σκληρά για να δώσω ό,τι μπορώ. Είμαι σε καλή φόρμα, αλλά θα χρειαστώ μερικές προπονήσεις για να βρω αγωνιστικό ρυθμό. Υπάρχει διαφορά από την καλή φυσική κατάσταση και το ρυθμό που χρειάζεσαι για να παίζεις σε αγώνες. Θεωρώ πάντως ότι γρήγορα θα φτάσω στο επίπεδο που βρίσκονται οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ».

Ερωτηθείς για τις περυσινές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Ρόσα Ράντομ, όταν ο ίδιος ανήκε στην πολωνική ομάδα, απάντησε: «Από τα περσινά παιχνίδια της Ρόσα Ράντομ με τον ΠΑΟΚ θυμάμαι ότι στο πρώτο ματς είχαμε παίξει εξαιρετικά και είχαμε κερδίσει, αλλά στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια».



Πού θα δείτε Μακάμπι-Παναθηναϊκός, Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Μπέτις και Εφές-Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της ημέρας (22/1)
Όλα τα γκολ στα ματς του Champions League - Βίντεο
Όλα τα γκολ στα ματς του Champions League - Βίντεο
NBA: Ελεύθερη πτώση για τους Μπακς, απελπιστικά μόνος ο Γιάννης - Τα αποτελέσματα και τα highlights
NBA: Ελεύθερη πτώση για τους Μπακς, απελπιστικά μόνος ο Γιάννης - Τα αποτελέσματα και τα highlights
Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι θα αποζημιώσουν τους οπαδούς
Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι θα αποζημιώσουν τους οπαδούς
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved