Πήρε Μουρ ο Προμηθέας

Πήρε Μουρ ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας Πατρών ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του ΜακΚένζι Μουρ

Ο Αμερικανός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Νέα Ζηλανδία με τους Canterbury Rams, στους οποίους είχε κατά μέσο όρο 22,4 πόντους, 6,2 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3,4 κλεψίματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον McKenzie Moore και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου».

Βιογραφικό:

Μετά τη φοίτησή του στο πανεπιστήμιο του Texas, ο γεννηθείς στις 11/5/1992 McKenzieMoore, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Νέα Ζηλανδία με τους Nelson Giants το 2015, όπου σε 19 συμμετοχές μέτρησε 21.7 πόντους , 5.8 rebounds, 4.2 assists, 2.1 κλεψίματα και 1.7 blocks ανά αγώνα, κατακτώντας μια θέση στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Συμμετείχε στο Summer League του 2015 με τα χρώματα των Milwaukee Bucks, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το Βέλγιο και την Leuven Bears.

Επιστρέφοντας το 2016 στο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας, αυτή τη φορά για τους Canterbury Rams, κατακτά το βραβείο του MVP, με 22.4 πόντους, 6.2 rebounds, 8.0 assists και 3.4 κλεψίματα ανά αγώνα.

Οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν για μια ακόμη φορά στο Summer League του ΝΒΑ (DallasMavericks), μετά την ολοκλήρωση του οποίου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πάτρας.



Άρης: Δανεικός στην Χουάρες ο Μόντσου
Άρης: Δανεικός στην Χουάρες ο Μόντσου
Σάντσες: «Στο Μεξικό με φωνάζουν ο κύριος με τα επτά πνευμόνια»
Σάντσες: «Στο Μεξικό με φωνάζουν ο κύριος με τα επτά πνευμόνια»
Ξένα δημοσιεύματα: «Χάποελ και Παναθηναϊκός βασικοί διεκδικητές του Χέις-Ντέιβις»
Ξένα δημοσιεύματα: «Χάποελ και Παναθηναϊκός βασικοί διεκδικητές του Χέις-Ντέιβις»
Δημοσίευμα στη Σερβία: «Ο Μπενίτεθ “έκοψε” τη μεταγραφή του Ντουάρτε»
Δημοσίευμα στη Σερβία: «Ο Μπενίτεθ “έκοψε” τη μεταγραφή του Ντουάρτε»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved