Παναθλητικός Συκεών: Πρώτος και στο σχολείο

Παναθλητικός Συκεών: Πρώτος και στο σχολείο

Σε εορταστική ατμόσφαιρα θα πραγματοποιηθεί αύριο (01/02, 11.30) η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθλητικού Συκεών.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην Εγνατία, και το παρών θα δώσουν σύσσωμη η γυναικεία ομάδα και όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συγκροτήματος των Συκεών, εκπρόσωποι της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας της συμπρωτεύουσας, διαιτητές, προπονητές, γυμνασιάρχες και φίλαθλοι. Στο περιθώριο της τελετής θα τιμηθούν με επαίνους οι αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες, που κατάφεραν να συνδυάσουν την ενασχόλησή τους με το μπάσκετ με την άριστη σχολική επίδοσή τους.

Συγκεκριμένα, θα βραβευθούν η Άννα Τσακίρη, η Βασιλική Σιδηροπούλου, η Σάρα Τσολάκοβιτς, η Αθηνά Μακρίδου και ο Αθανάσιος Ζάικος, καθώς και αριστούχα με βαθμό «20» Κωνσταντίνα Τσιλιφώνη. Στη συνέχεια (13.00), στο κλειστό του Επταπυργίου, θα διεξαχθεί ο εντός έδρας αγώνα του Παναθλητικού Συκεών με τον Παναθηναϊκό, για τη 15η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.



Αναβάλλεται το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρας Aktor
Αναβάλλεται το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρας Aktor
Ρισόν Χολμς: «Εγώ δεν… πνίγομαι»
Ρισόν Χολμς: «Εγώ δεν… πνίγομαι»
Παναθηναϊκός: Φουλάρει ο Πάντοβιτς
Παναθηναϊκός: Φουλάρει ο Πάντοβιτς
Ανακοίνωσε τον Σίλβιο Ντε Σόουζα το Μαρούσι
Ανακοίνωσε τον Σίλβιο Ντε Σόουζα το Μαρούσι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved