Φοίνικας Λάρισας: Πρωτιά στους Σοφάδες

Φοίνικας Λάρισας: Πρωτιά στους Σοφάδες

Την άτυπη πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Σοφάδων κατέκτησε ο Φοίνικας Λάρισας, που επιβλήθηκε με 77-66 των Τιτάνων Παλαμά.

Οι παίκτες του Θρασύβουλου Λιάγκα ολοκλήρωσαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στους αγώνες, που φιλοξενήθηκαν στους Σοφάδες και ήταν κοινωνικού χαρακτήρα, καθώς τα έσοδά τους θα διατεθούν για την ενίσχυση της νεοσύστατης τράπεζας αγαθών του τοπικού δήμου. Ο Φοίνικας Λάρισας προηγήθηκε με 6-1 στο 2’ και με 17-6 στο 5’, αλλά οι Τιτάνες Παλαμά μείωσαν σε 20-17 στο 9’. Ωστόσο, οι Λαρισαίοι δεν πανικοβλήθηκαν, αντίθετα ανασυντάχθηκαν άμεσα και ξέφυγαν με 41-27 στο 19’.

Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, μάλιστα, η διαφορά έφθασε στο +17 (32-49), το συγκρότημα του Παλαμά όμως με ηγέτη τον Ψαρόπουλο έδωσε ξανά στο ματς το χαρακτήρα ντέρμπι (54-56 στο 31’). Ωστόσο, ο Φοίνικας ξέσπασε και πάλι (56-68 στο 36’ και 58-72 στο 37’) κι έφθασε στην κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Την τρίτη θέση του τουρνουά κατέκτησε ο οικοδεσπότης, που στο «μικρό» τελικό επιβλήθηκε με 74-69 του Α.Σ. Καρδίτσας.

Δεκάλεπτα: 19-24, 32-44, 50-56, 66-77.
Φοίνικας Λάρισας (Λιάγκας): Λεπενιώτης 11 (1), Αθανασόπουλος 16 (1), Γοργόλης 8 (1), Παπαχρήστος 9 (1), Μαγρίζος, Τσιαβές 11 (2), Περρωτής 2, Μόσιαλος, Παπακώστας 8 (1), Τσιαμπαλής 12 (2).
Τιτάνες Παλαμά (Ζαχαρέλης): Ψαρόπουλος 14 (3), Λίτσος 8, Γεωργατζάς, Πανταζής 3 (1), Κουτίνας 15, Μαλτέτσιος 12, Κουσιάντζας, Φούντας 14, Πελίγκος.



Super League: Ντέρμπι επιβίωσης ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | Ευκαιρία για ΑΕΚ
Super League: Ντέρμπι επιβίωσης ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός | Ευκαιρία για ΑΕΚ
Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αθήνα την Κυριακή
Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αθήνα την Κυριακή
Χάντμπολ: Στο Final 4 του Κυπέλλου Ολυμπιακός και Ιωνικός Ν.Φ.
Χάντμπολ: Στο Final 4 του Κυπέλλου Ολυμπιακός και Ιωνικός Ν.Φ.
Α1 Γυναικών Μπάσκετ: Πέρασε από το Βόλο ο Αθηναϊκός
Α1 Γυναικών Μπάσκετ: Πέρασε από το Βόλο ο Αθηναϊκός
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved