ΠΑΟΚ - Καρσίγιακα 74-79

ΠΑΟΚ - Καρσίγιακα 74-79

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με την Καρσίγιακα και γνώρισε τη δεύτερή του ήττα στο Eurocup με 79-74

Οι Θεσσαλονικείς με αυτή την ήττα «πέταξαν στα σκουπίδια» το σπουδαίο «διπλό» της πρεμιέρας μέσα στη Σμύρνη κι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν «αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση του ομίλου τους. «Δήμιος» για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου ο Ντι Τζέι Στρόμπερι ο οποίος σταμάτησε στους 23 πόντους.

Ο αγώνας

Όλα τα στοιχεία του ντέρμπι είχε η αναμέτρηση πριν το τζάμπολ κι αυτό φάνηκε και στο ξεκίνημα του ματς, καθώς ο ΠΑΟΚ και η Καρσίγιακα συμβάδιζαν. 

Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 24-20 για τους γηπεδούχους. Μάλιστα στη δεύτερη περίοδο οι Θεσσαλονικείς πάτησαν το γκάζι και ξέφυγαν με διαφορά 13 πόντων (38-25), με τους 1500 οπαδούς τους να παραληρούν στις εξέδρες του κλειστού της Πυλαίας. Η απάντηση του συγκροτήματος του Ουφούκ Σαρίτσα ήταν άμεση και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 45-41.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι Τούρκοι πλησίασαν ακόμα περισσότερο, όμως ένα ξέσπασμα του κορυφαίο του «Δικεφάλου του Βορρά» Κώστα Χαραλαμπίδη (18 π.) έδωσε εκ νέου σημαντικό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ (65-57) στο 30'.

Τα τελευταία δέκα λεπτά φάνηκαν... αιώνας για την ελληνική ομάδα. Ο Σαρίτσα αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές, αλλά ο Στρόμπερι το πήρε πάνω του και με διαδοχικούς πόντους βοήθησε την Καρσίγιακα να περάσει για πρώτη φορά μπροστά μετά την πρώτη περίοδο με 68-66. Το άγχος «έπνιξε» τον ΠΑΟΚ και οι Τούρκοι έφυγαν με ένα σημαντικό «διπλό» που τους ανέβασε στη δεύτερη θέση παρέα με τους «ασπρόμαυρους».

Δεκάλεπτα: 24-20, 45-41, 65-57, 74-79

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 1, Λιάπης 8 (2), Χαραλαμπίδης 18 (4), Κάρτερ 7 (1), Κακαρούδης 8 (2), Τσόχλας 5 (1), Δέδας 1, Μαργαρίτης 6, Όντουμ 10 (1), Βον 8, Σαλούστρος 2

Καρσίγιακα (Ουφούκ Σαρίτσα): Ντεμίρ 9, Παλάσιος 6, Χερσέκ 5 (1), Στρόμπερι 23 (3), Κοτς, Ντίξον 16 (2), Σονσίρμα, Γκάμπριελ 5, Αλτάι 5, Ντίμπλερ 10 (2), Σεντούρκ

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα στο Onsports.

ΠΑΟΚ - Καρσίγιακα 74-79

{livechat}1278903{/livechat}


LIVE Ελλάδα – Λευκορωσία: Η πρώτη μάχη της Εθνικής για πρόκριση στο Μουντιάλ 2026
LIVE Ελλάδα – Λευκορωσία: Η πρώτη μάχη της Εθνικής για πρόκριση στο Μουντιάλ 2026
Ελλάδα – Λευκορωσία: Η ενδεκάδα της Εθνικής για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2026
Ελλάδα – Λευκορωσία: Η ενδεκάδα της Εθνικής για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2026
Eurobasket 2025: Τέλος από την Εθνική Ισπανίας ο Σκαριόλο
Eurobasket 2025: Τέλος από την Εθνική Ισπανίας ο Σκαριόλο
Μάριους Γκριγκόνις: «Ανυπομονώ να σκοράρω ξανά μπροστά σας»
Μάριους Γκριγκόνις: «Ανυπομονώ να σκοράρω ξανά μπροστά σας»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved