Παπαδόπουλος: «Στόχος μας το Κύπελλο»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας το Κύπελλο»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος στο πλαίσιο της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκαθάρισε πως το ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι

Το προτελευταίο εμπόδιο του Παναθηναϊκού στην προσπάθειά του για να κατακτήσει και το φετινό Κύπελλο Ελλάδας είναι ο ΠΑΟΚ, μετά τη σημερινή κλήρωση για την ημιτελική φάση του θεσμού. Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης ο Μάνος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός ανεξαρτήτως αντιπάλου έχει ως στόχο του την κατάκτηση της κούπας.

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια στην έδρα του γίνεται ιδιαίτερα δυνατός. Νομίζω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για όλους τους φίλους του μπάσκετ, ένας καλός αγώνας. Όλοι θα προτιμούσαν να παίξουν εντός έδρας», είπε αρχικά ο Μάνος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε «Ο ΠΑΟΚ όμως έτσι κι αλλιώς είναι καλή ομάδα. Θυμόμαστε και πέρυσι και στα πλέι οφ έγιναν καλά παιχνίδια είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στην Πυλαία. Νομίζω ότι εμάς ο στόχος μας είναι να πάρουμε το κύπελλο έτσι κι αλλιώς. Πρέπει να παίζεις και με τις καλές ομάδες είτε εκτός είτε εντός. Δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι πρέπει να παίζεις στην έδρα σου και εύκολα παιχνίδια. Μέσα από τα δύσκολα παιχνίδια φτιάχνεις ομάδα».



ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Μπριν Ταϊρί
ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Μπριν Ταϊρί
Champions League, Καϊράτ Αλμάτι - Ολυμπιακός: Έτσι θα παίξουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Αστάνα
Champions League, Καϊράτ Αλμάτι - Ολυμπιακός: Έτσι θα παίξουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Αστάνα
Μίλιτσιτς: «Δεν θα κερδίσουμε μόνο από την επίθεση»
Μίλιτσιτς: «Δεν θα κερδίσουμε μόνο από την επίθεση»
Παναθηναϊκός: Το αντίο του Τζαβέλα
Παναθηναϊκός: Το αντίο του Τζαβέλα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved