Ψυχικό: Το «ευχαριστώ» στους φιλάθλους

Ψυχικό: Το «ευχαριστώ» στους φιλάθλους

Κατάμεστο ήταν το κλειστό του Ψυχικού στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ρεμεντέλα δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στους Θεσσαλονικείς, σίγουρα όμως έδωσε τη μάχη του, παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητάς του. Οι διοικούντες το Ψυχικό εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία στάθηκαν στην υπερπροσπάθεια των παικτών κι ευχαρίστησαν τον κόσμο τους για τη δυναμική παρουσία του. Παράλληλα, τον κάλεσαν να δώσει εξίσου βροντερό παρών και στα εντός έδρας ματς για την Α2.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη. Αποχαιρετάει το Κύπελλο Ελλάδας, με ψηλά το κεφάλι όμως. Όλοι οι παίκτες πάλεψαν, μόχθησαν, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Πλέον, ο επόμενος στόχος είναι η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος απέναντι στο Παγκράτι. Το κλειστό του Ψυχικού ήταν κατάμεστο απόψε (28/09) και σας ευχαριστούμε για αυτό. Σας χρειαζόμαστε στο γήπεδο κάθε Σάββατο».



Άρης: Ανακοίνωσε επίσημα τον Αντετοκούνμπο
Άρης: Ανακοίνωσε επίσημα τον Αντετοκούνμπο
Ολυμπιακός: Δηλώθηκε στη Stoiximan GBL ο Τζόουνς
Ολυμπιακός: Δηλώθηκε στη Stoiximan GBL ο Τζόουνς
Έτοιμος για το Super Cup ο Εμπαπέ
Έτοιμος για το Super Cup ο Εμπαπέ
Πάντερ: «Στην Ελλάδα ήταν όλα απαίσια στην αρχή»
Πάντερ: «Στην Ελλάδα ήταν όλα απαίσια στην αρχή»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved