Παπαμακάριος: «Εξαιρετικό θέαμα στο Ηράκλειο»

Παπαμακάριος: «Εξαιρετικό θέαμα στο Ηράκλειο»

Τη… σκυτάλη από το Δήμο Ελευσίνας πήρε το Ηράκλειο, για να φιλοξενήσει το τουρνουά 3on3 του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ.

Οι αγώνες, που θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο (28-29/06) στο Παγκρήτιο, θα φιλοξενηθούν για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην Κρήτη από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το Δήμο Ηρακλείου, το ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την ΕΚΑΣΚ και τη ΓΓΑ. Την Πέμπτη (26/06) είχαμε την ανεπίσημη έναρξη της διοργάνωσης, με τη συνέντευξη Τύπου. «Πλέον, το 3on3 είναι θεσμός και με μεγάλη χαρά είμαστε για τέταρτη χρονιά εδώ. Ευχαριστώ το Δήμο Ηρακλείου και όλους όσοι βοηθούν για την άρτια διοργάνωση, όπως και τους χορηγούς που στηρίζουν. Θα είναι εξαιρετικό το θέαμα και θέλουμε να είναι ο κόσμος κοντά μας να απολαύσει το μπάσκετ», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος. Είπαν ακόμα…

Μαρίζα Τζιράκη (αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΦΜΑΗ): «Σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ διοργανώνουμε στο Παγκρήτιο το 4ο τουρνουά 3on3 Street Basketball. Καλωσορίζουμε τον πρόεδρο, τα μέλη του ΠΣΑΚ και τους αθλητές που θα παρευρεθούν και τους ευχόμαστε καλή διαμονή. Ευχαριστούμε τους χορηγούς για τη στήριξή τους και την αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου για τη συνεργασία και υποσχόμαστε μια άρτια διοργάνωση».

Νίκος Τούλης (στέλεχος ΔΟΠΑΦΜΑΗ): «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είναι κοντά μας αγαπητοί φίλοι, σπουδαίοι αθλητές και άνθρωποι. Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι να περάσουν καλό διήμερο. Έχουμε κάνει ό,τι το καλύτερο για να στεφθεί η διοργάνωση με την επιτυχία που πρέπει».

Μπάμπης Μαρκάκης (πρόεδρος ΕΚΑΣΚ): «Χαιρόμαστε που ο ΠΣΑΚ είναι και πάλι εδώ. Και φέτος η διοργάνωση θα πετύχει όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια. Ευχαριστώ τον κ. Τσικνάκη και τα καταστήματα «Cosmos Sport» για τη χορηγία και το δήμο για τη βοήθειά του. Μέλημά μας είναι η αποκέντρωση του μπάσκετ και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να διοργανώνουμε σημαντικές διοργανώσεις. Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε αθλητές μεγάλου βεληνεκούς όπως είναι αυτοί που θα έρθουν. Θέλουμε η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγαλύτερη από πέρσι. Είναι ένα «ζέσταμα» για το Πανευρωπαϊκό που έρχεται στην πόλη μας και θα είναι μια μικρή Ολυμπιάδα. Όλη η Ευρώπη θα είναι στραμμένη πάνω μας. Ευχαριστώ το δήμο και την περιφέρεια για τη βοήθειά του και καλώ τον κόσμο να έρθει».

Μιχάλης Τσικνάκης (εκπρόσωπος καταστήματος «Cosmos Sport»): «Και φέτος δίνεται μεγάλη αίγλη στη διοργάνωση. Θέλουμε να συνεχιστεί ο θεσμός αυτός για πολλά ακόμα χρόνια, καθώς ήταν ένα παιδικό όνειρό μας. Για τρία συναπτά χρόνια το τουρνουά βραβεύεται ως ένα από τα κορυφαία στο χώρο του μπάσκετ και κάθε χρόνο να είμαστε κοντά στη διοργάνωση».

Σπύρος Ριζάκος (εκπρόσωπος οργάνωσης «Αίτημα»): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για τη συνεργασία και τη φιλοξενία. Από την πλευρά μας, είναι σημαντικό αρχικά το ότι στους αγώνες όλοι μπορούν να συμμετάσχουν όσοι θέλουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα παιδιά μπορούν να πάρουν μέρος χωρίς να γίνονται οικονομικές διακρίσεις. Επίσης, έχει και ένα μήνυμα αυτή η διοργάνωση, κατά της βίας και του ρατσισμού, κάτι που φανερώνει την ευαισθησία των διοργανωτών. Ο αθλητισμός ενώνει και μέσα από αυτόν μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις διακρίσεις. Έχουμε έρθει σε επαφή με ομάδες μειονότητας οι οποίες θα πάρουν μέρος στο τουρνουά. Ελπίζουμε ότι θα υπάρχει συμμετοχή και στο μέλλον θα είναι μεγαλύτερη».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved