Κομοτηνή: Αυλαία με δείπνο (photos)

Κομοτηνή: Αυλαία με δείπνο (photos)

Φινάλε σε μια απόλυτη επιτυχημένη σεζόν, που την έφερε μία… ανάσα από τη Β’ Εθνική, είχαμε κι επίσημα για την Κομοτηνή.

Το συγκρότημα του Νεοκλή Λεμονίδη, που εξασφάλισε το προβάδισμα ανόδου σε περίπτωση που αδειάσει θέση στη Β’ Εθνική, δείπνησε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Ανατόλια», το οποίο στήριξε χορηγικά την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το παρών έδωσαν σύσσωμα τα μέλη της Κομοτηνής, τεχνική ηγεσία και παίκτες, αντιπροσωπία της διοίκησης, καθώς και η οικογένεια Χρυσοχοΐδη στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο. «Άλλη μία φορά η οικογένεια Χρυσοχοΐδη και το ξενοδοχείο «Ανατόλια» στήριξε την ομάδα μας. Ευχαριστούμε θερμά το Anatolia Hotel Komotiniγια το εξαιρετικό δείπνο που μας έκανε, για τη λήξη της πετυχημένης φετινής περιόδου. Περάσαμε μια όμορφη βραδιά», εξέφρασαν τις δημόσιες ευχαριστίες τους οι διοικούντες τον ακριτικό σύλλογο.

Η Κομοτηνή εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει και όλους όσοι στήριξαν ιατρικά την ομάδα: «Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Κομοτηνή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους κυρίους Αντώνη Μιχαλόπουλο (χειρούργο ορθοπεδικό), Στέλιο Κυριαζίδη (ακτινολόγο και πρώην πρόεδρο του ΓΑΣ) και Παναγιώτη Εμμανουήλ (μασέρ) για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο σύλλογό μας. Χωρίς τη συμπαράστασή τους δεν θα είχαμε μια τόσο πετυχημένη χρονιά».



ΑΕΚ: Η ενδεκάδα του Νίκολιτς για τον αγώνα Κυπέλλου στο… χωράφι του Αιγάλεω
ΑΕΚ: Η ενδεκάδα του Νίκολιτς για τον αγώνα Κυπέλλου στο… χωράφι του Αιγάλεω
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το χρυσό μετάλλιό του: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την Ελλάδα»
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το χρυσό μετάλλιό του: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την Ελλάδα»
LIVE - Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο
LIVE - Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)