Κάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο

Από την Πέμπτη (31/3) δίνοντας μόλις 10 ευρώ θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι του ΠΑΟΚ τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας με τον Ηλυσιακό το Σάββατο (2/4,19.00).

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να προσελκύσει κόσμο στο παλατάκι για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου 2011 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 και ώρα 7μ.μ, για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΟΠΑΠ της Α1. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν και να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ τα εισιτήριά τους και παράλληλα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, για να μην είναι ποτέ ξανά μόνη της η ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η γενική είσοδος είναι 10€.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη θύρα των επισήμων είναι...

50€ (VIP 1 & 4)

100€ (VIP 2 & 3)

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία και την "μπουτίκ" της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ως εξής...

Πέμπτη - Παρασκευή (10.00 - 20.00)

Σάββατο (2/4) από τις 12.00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα».



Φωτιά στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς στο Μικρολίμανο
Φωτιά στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς στο Μικρολίμανο
Χολ: «Να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά – “Κλειδί” να σταματήσουμε τον Έντουαρντς»
Χολ: «Να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά – “Κλειδί” να σταματήσουμε τον Έντουαρντς»
ΝΒΑ: Χριστουγεννιάτικη ανατροπή και νίκη των Νικς επί των Καβαλίερς
ΝΒΑ: Χριστουγεννιάτικη ανατροπή και νίκη των Νικς επί των Καβαλίερς
Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Πολύ κοντά στην επιστροφή στη Γκρέμιο ο Τετέ»
Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Πολύ κοντά στην επιστροφή στη Γκρέμιο ο Τετέ»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved