Πρωτέας Βούλας: Πήρε προβάδισμα

Πρωτέας Βούλας: Πήρε προβάδισμα

Ο Πρωτέας Βούλας επικράτησε με 78-70 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Η σειρά, στην οποία μεταφέρονται και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, βρίσκεται πλέον στο 2-1 και η αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης που θα γίνει στην έδρα του Παναθηναϊκού, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Αν στο ματς της Τετάρτης νικήσει ο Πρωτέας, τότε θα πάει στον τελικό όπου θα συναντήσει το Ελληνικό, ενώ αν κερδίσουν οι «πράσινες» η σειρά θα μεταφερθεί και πάλι στην Βούλα.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 34-39, 54-57, 78-70.
Πρωτέας Βούλας: Δασκαλοπούλου 2, Λύμουρα 12, Μαγαλιού 24 (6), Μπαρμπερίδου, Παυλοπούλου, Σωτηρίου 20 (3), Κίρου, Νικολοπούλου 8 (2), Φασούλα, Φρίμαν 12 (1), Βλάχου.
Παναθηναϊκός: Καλέντζου 8, Πριονά, Χριστινάκη 19, Μαγκλάρα 3, Κοσμά 10 (2), Σλούκα 4, Κωστάκη 7 (1), Καβάσιλα, Χρονοπούλου 2, Ντέλβα 17.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ: Δικέφαλος αετός ετών… 90! (photos+videos)

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Δεν άφησαν χαρά για Αντετοκούμπο (video)

Ατλάντα Χοκς: Κέρδισαν Χιτ και απέκλεισαν Νικς (video)

GLORY 15: Τραυματισμός στιλ… Anderson Silva για Spong (GIF)

Αργεντινή: Γεμάτη «τεσσάρα» για Λανούς (videos)

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Αστέρας Aktor: Ανανέωσε Λάσκαρη
Αστέρας Aktor: Ανανέωσε Λάσκαρη
Η γενιά του 2005: Τα μεγάλα κεφάλαια για το αύριο του Παναθηναϊκού
Η γενιά του 2005: Τα μεγάλα κεφάλαια για το αύριο του Παναθηναϊκού
Σάκοτα: «Θα κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας»
Σάκοτα: «Θα κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας»
Μπάσκετ γυναικών: Ο Αχμέντ Ενζόγια αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό
Μπάσκετ γυναικών: Ο Αχμέντ Ενζόγια αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved